Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καινούργιες βρύσες στο Δημοτικό Σχολείο Σταμνάς με δωρεά του Νίκου Αλιάγα

Ο Διευθυντής, το Διδακτικό Προσωπικό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και κυρίως οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σταμνάς, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την οικογένεια του κ. Νικολάου Αλιάγα από το Παρίσι και συγκεκριμένα τον κ.Νικόλαο Αλιάγα, τη μητέρα του κ. Χαρά Αλιάγα και την αδερφή του κ. Μαρία Αλιάγα.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, ανταποκρίθηκε στο αίτημά της σχολικης κοινότητας και προσέφερε μέσω της σχολικής επιτροπής Π.Ε. του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στο σχολείο ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, με το οποίο κατασκευάστηκαν καινούριες βρύσες στο προαύλιο χώρο του σχολείου, αντικαθιστώντας τις παλιές που ήταν σε κακή κατάσταση και εφάπτονταν στις τουαλέτες του σχολείου.

“Τέτοιες ενέργειες δείχνουν την ευαισθησία και την αγάπη που νιώθουν κάποιοι άνθρωποι, όσο μακριά κι αν ζουν, για τον τόπο καταγωγής τους. Είθε κι άλλοι να γίνουν μιμητές σε τέτοιες ενέργειες που προάγουν το κοινωνικό γίγνεσθαι. Άλλωστε όλοι μας περνάμε κάποτε από κάποιο σχολείο και κάτι οφείλουμε σ΄αυτό”, καταλήγει η ανακοίνωση του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button