ΠαραπολιτικάΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Κατακεραυνώνει άπαντες (σχεδόν) το Ανυπότακτο Αγρίνιο

Φαίνεται από καιρό ότι στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου οι μικρότερες παρατάξεις δεν το βλέπουν και πολύ θετικά όταν οι τρεις μεγαλύτερες της αντιπολίτευσης κάνουν κάποια κίνηση από κοινού απέναντι στην Δημοτική Αρχή.

Προχθές στο συμβούλιο, ο Σταύρος Καμμένος ρώτησε τον Στέλιο Μερμίγκη αν όντως συμφωνεί σε κάτι που είπε άλλος σύμβουλος και η απάντηση ήταν κάπως… απότομη: «εσείς μπορείτε να συμφωνείτε και να κατεβάζετε προτάσεις με τον κ. Καζαντζή αλλά εμείς δεν μπορούμε να συμφωνούμε με κάποιον;».

Αυτή η υποβόσκουσα ενόχληση φάνηκε και στο δελτίο Τύπου που έβγαλε το Ανυπότακτο Αγρίνιο σχετικά με το τεχνικό πρόγραμμα και το πώς πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο. Εκεί κατακεραυνώνεται η παράταξη Καμμένου τουλάχιστον δυο φορές, πρώτα γιατί συνεργάζεται με την παλιά κεντροαριστερά(Σταρακά) και την ριζοσπαστική δεξιά(Καζαντζής) ενώ αναφέρεται κι ότι Σταρακά και Καμμένος είναι μέρη της ίδιας παράταξης. Ο Στ. Καμμένος εγκαλείται και για δελτίο Τύπου που έβγαλε και δεν ξεκαθαρίζει αν έκανε δική του πρόταση στο τεχνικό πρόγραμμα ή συμπληρωματική στου δημάρχου…

Φουλ επίθεση, με άλλα λόγια. Μόνο του το «Α.Α.» και όλοι απέναντι μαζί με την βαρβαρότητα, όπως αναφέρει! Απέναντι στο μέτωπο των «μένουμε Ευρώπη», όπως λέει επίσης!
Το μόνο σίγουρο είναι πως αν το Ανυπότακτο Αγρίνιο είχε μερικούς ακόμη συμβούλους θα γινόταν αληθινός χαμός. Θα θρηνούσαμε θύματα όχι μόνο στα δημοτικά συμβούλια αλλά και στα δίκτυα και τα ράδια τις επόμενες μέρες.

Παρεμπιπτόντως, είναι πολλοί που δεν ασχολούνται με αυτά και βλέποντας ανάλογα δελτία Τύπου δεν μπορούν να φανταστούν ότι τη συγκεκριμένη παράταξη έχει μόνο έναν σύμβουλο, τον Στέλιο Μερμίγκη!

Υ.Γ. Αν μας επιτρέπεται ένα σχόλιο μόνο, για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου δεν έχει δίκιο το «Α.Α.». Μπορεί να φαίνεται άδικο να πέφτουν αυτά τα ευρωπαϊκά λεφτά ενώ τα συνολικά κρατικά για όλο τον δήμο είναι λιγότερα. αλλά το Αγρίνιο-με τις τραγικές επιλογές που έχουν γίνει από τους γκουρού του τοπικού εμπορίου-χρειάζεται όσα περισσότερα ανοιχτά (και κλειστά) κέντρα για εμπόριο είναι δυνατόν να γίνουν. Γνώμη της στήλης αυτή, όμορφα και ήρεμα την καταθέτει…

η συντακτική άτυπη μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button