Δυτική Ελλάδα

Δημοτική περιουσία πλέον το παλιό Περιφερειακό Ιατρείο Εμπεσού

palaio-perifereiako-iatreio-empesou

Μετά από χρόνια προσπαθειών και εμποδίων της γραφειοκρατίας ώστε να ξεκαθαριστεί η κυριότητα της ιδιοκτησίας του κτιρίου του παλαιού Περιφερειακού Ιατρείου Εμπεσού, αυτό πέρασε στην κυριότητα του Δημοτικού Διαμερίσματος Εμπεσού και κατ’ επέκταση στο δήμο Αμφιλοχίας.

Το οικόπεδο ανήκε στην ιδιοκτησία του Αθανάσιου Γραμματικογιάννη που επί προεδρίας του το δώρισε στην Κοινότητα τη δεκαετία του 1960.

Το καινούργιο αγροτικό ιατρείο βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, σε χώρο στον οποίο στεγάζεται και η βιβλιοθήκη.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Με ανάρτησή του στο facebook ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Εμπεσού, Θωμάς Μπαγιάτης, αναφέρει: “Χαίρομαι που ως πρόεδρος καταφέραμε να ξεκαθαρίσουμε το ιδιοκτησιακό καθεστώς κόντρα στην γραφειοκρατία (κάλλιο αργά παρά ποτέ). Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη της 6ης Υ.ΠΕ κ. Νικολόπουλο και τους αντιπεριφερειάρχες Δημήτρη Κωστακιώτη και Μιλτιάδη Ζαμπάρα και τον ιατρό του Π.Ι. Εμπεσού Χρυσοβαλάντη Σπυρόπουλο. Από τον Δήμο Αμφιλοχίας θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία και τις από κοινού προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Αλπού και του Αντιδημάρχου Νίκου Χούτα. Στο εξής το κτίριο είναι στη διάθεση της Κοινότητάς μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button