ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Δημοσιεύματα: «Επενδυτικό ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ για την ΠΑΕ Παναιτωλικός»

Για ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναιτωλικός κάνουν λόγο δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το SDNA, «επενδυτικός όμιλος από τις ΗΠΑ φέρεται να βλέπει τον Παναιτωλικό ως ένα άκρως ενδιαφέρον project, επιθυμώντας να “ρίξει” κεφάλαια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».


Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα πηγαίνει και παρακάτω. Τονίζει ότι «Μένει να φανεί συν τω χρόνω εάν θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα χτυπώντας την πόρτα του Φώτη Κωστούλα με επίσημη πρόταση για την αγορά της αγρινιώτικης ομάδας».

Υπογραμμίζει ωστόσο ότι «κατά μία πληροφορία (που σηκώνει περαιτέρω ρεπορτάζ για επιβεβαίωση) έχει γίνει ήδη η πρώτη διερευνητική κρούση. Κάτω από απόλυτη μυστικότητα και χωρίς καμία απολύτως διαρροή».

Παρεμφερές δημοσίευμα υπήρξε προ ημερών και στη «Δίκη των Σπορ». Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην «επιφάνεια» τέτοια δημοσιεύματα.

Ο ίδιος ο Φώτης Κωστούλας έχει κατά καιρούς επιβεβαιώσει ότι υπήρξαν συζητήσεις με διάφορους ενδιαφερόμενους που δεν προχώρησαν. Σε κάθε περίπτωση, το αν εν προκειμένω υπάρχει «καπνός και φωτιά» ή πρόκειται για παραφιλολογία είναι κάτι που θα φανεί εν καιρώ.

titormosnet

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button