Αυτοδιοίκηση

Δήμος Ξηρομέρου: Νόμιμες οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

koi-dimarxeio-astakouΟι αντιπαραθέσεις στον δήμο Ξηρομέρου συνεχίζονται και μετεκλογικά, αυτή τη φορά με αφορμή την καταγγελία που έκανε ο νέος Δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης στις 29 Μαΐου περί πληροφοριών για απευθείας αναθέσεις κλπ.

Για το θέμα απαντά ο δήμος Ξηρομέρου, μετά από συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής:

«Σχετικά με τo  υπ’  αριθμό πρωτ.     7234/29-05-2014    έγγραφο – καταγγελία   του νεοεκλεγέντα Δημάρχου  Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου  Γαλούνη, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων   ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου «έλαβε εντελώς παράνομες αποφάσεις για εκτέλεση έργων και προμήθειων  με απευθείας ανάθεση…»,  συνεδρίασε   την  03/ 06/2014   η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου     μετά από έγγραφη πρόσκληση της Προέδρου κας Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωστούλα  και παρουσία μελών των Επιτροπών παραλαβής έργων και προμηθειών,  απεφάνθη   ότι   οι αποφάσεις που ελήφθησαν     από αυτή   κατά την   προεκλογική περίοδο       ήταν καθ΄ όλα νόμιμες ,  κάποιες εκ των οποίων μάλιστα   έχουν ήδη εγκριθεί από    την Αποκεντρωμένη Διοίκηση  .

Καλεί  τον καταγγέλλοντα   όπως    εγγράφως   ανακαλέσει  άμεσα    το  ψευδές  , συκοφαντικό  και  απειλητικό  έγγραφο του .    Σε περίπτωση δε μη   ανάκλησης  της αναληθούς καταγγελίας  η  πλειοψηφία των μελών της   Οικονομικής Επιτροπής  επιφυλάχθηκε    παντός ετέρου νομίμου δικαιώματος  . Ο κος Γαλούνης αν και κλήθηκε  νόμιμα να παραστεί και να εκθέσει τις απόψεις του   στην επιτροπή      δεν παραστάθηκε  .   Το κείμενο της αποφάσεως θα καθαρογραφεί τις προσεχείς ημέρες  και θα αναρτηθεί  ως ο νόμος προβλέπει.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button