ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δήμος Ξηρομέρου: Επαναλειτουργία του Δημαρχείου από την Τρίτη 13/4

Μετά από γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για επαναλειτουργία του Δημαρχείου Ξηρομέρου στον Αστακό, αποφασίστηκε από την Τρίτη 13/4/2021 οι υπηρεσίες να επαναλειτουργήσουν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Αυτονόητο είναι ότι θα λαμβάνονται συνεχώς τα απαραίτητα μέτρα που αποσκοπούν στον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού στους χώρους εργασίας όπως είναι:


– Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων από τον συντονιστή διαχείρισης Covid-19 (Δήμαρχο), για την έγκαιρη αναγνώριση των ύποπτων περιστατικών.

– Η ενίσχυση των μέτρων προστασίας στο εργασιακό περιβάλλον, που είναι η αυστηρή τήρηση των αποστάσεων, η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στους χώρους εργασίας, η τήρηση των κανόνων υγιεινής των χεριών, η αναπνευστική υγιεινή, αερισμός του χώρου και ο επιμελής καθαρισμός και απολύμανση όλων των χώρων εργασίας.

Για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, συνεχίζεται η εξυπηρέτηση του κοινού να γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού και με υποχρεωτική τη χρήση μη ιατρικής μάσκας.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button