Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δήμος Ξηρομέρου: «Βομβαρδισμένος» ο δρόμος για το Πλατυγιάλι (φωτο)

Θέμα συζήτησης επί σειρά πολλών στην τοπική κοινωνία αλλά και στην τοπική πολιτική σκηνή είναι η αξιοποίηση του λιμανιού του Πλατυγιαλίου.

Παράλληλα με αυτό, όμως, υφίσταται ένα μείζον ζήτημα, όπως έχει επισημανθεί, με την κατάσταση του δρόμου που ενώνει το λιμάνι με την οδό Αστακού – Λεσινίου.


Ο δρόμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι σε άθλια κατάσταση και επικίνδυνος για την ασφάλεια των οδηγών. Οι ζημιές που έχουν προκύψει σε οδηγούς Ι.Χ. αλλά και σε επαγγελματίες οδηγούς είναι πολλές.

Πρόκειται για δρόμο που υπάγεται στην δικαιοδοσία του Δήμου Ξηρομέρου. Η κατάστασή του εύλογα εγείρει τις όποιες διαμαρτυρίες.

Πρόκειται για ένα τμήμα περίπου 200 μέτρα μήκος, από το οποίο διέρχονται όλοι όσοι εργάζονται στους χώρους του λιμανιού (ΝΑΒΙΠΕ Πλατυγιαλίου, Τελωνείο, Λιμεναρχείο κλπ) αλλά και την κοντινή επιχείρηση ιχθυοκαλλιεργειών.

«Είναι αυτός δρόμος, που ταιριάζει σε είσοδο λιμανιού χώρας Ε.Ε., που ευελπιστεί να γίνει και αντικείμενο σοβαρής μελλοντικής επένδυσης; Πότε θα υπάρξει σεβασμός για όλους αυτούς τους ανθρώπους που περνούν από αυτό το κομμάτι δρόμου διακινδυνεύοντας την ασφάλειά τους και την κατάσταση των αυτοκινήτων τους;» διερωτώνται εύλογα οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στην περιοχή.

Φωτογραφίες-πληροφορίες veloutsanews.blogspot.com

Χορηγούμενη
600x338 2025 Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button