Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δήμος Θέρμου: Η «βοήθεια στο σπίτι» δίπλα στους δημότες

Ο Δήμος Θέρμου ενημερώνει όσους δημότες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες προκειμένου να αποφεύγουν τις μετακινήσεις ότι μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» για συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει τα εξής:

«Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από την διάδοση του ιού COVID-19, ο Δήμος Θέρμου, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, ενημερώνει όσους δημότες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (μοναχικά άτομα, ηλικιωμένοι, άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ή/και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες), και ειδικά όσους είναι μόνοι και δεν έχουν τρόπο να καλύψουν τις ανάγκες τους σε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, υγειονομικό υλικό), ότι, προκειμένου να αποφεύγουν τις μετακινήσεις, μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για τις παρακάτω υπηρεσίες:

  1. Συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής – αγορά φαρμάκων και παράδοση στο σπίτι.
  2. Αγορά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων και παράδοση στο σπίτι, καθώς και εξόφληση λογαριασμών.
  3. Διεκπεραίωση αιτημάτων – παραλαβή αιτήσεων, παράδοση πιστοποιητικών – σε συνεννόηση με τους υπαλλήλους των ΚΕΠ.

Όσοι δημότες έχουν ανάγκη των υπηρεσιών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και δεν είναι εγγεγραμμένοι, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το πρόγραμμα.

Επιπλέον, παρακαλούνται οι δημότες μας, εάν αντιληφθούν συμπολίτη  μας που χρήζει βοήθειας, να επικοινωνήσουν στα σχετικά τηλέφωνα.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

“Βοήθεια στο Σπίτι” Δήμου Θέρμου: 2644023753 (ώρες επικοινωνίας: 08.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.)

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμου: 2644360142 (ώρες επικοινωνίας: 08.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.) – email: kentrokoinotitas@1350.syzefxis.gov.gr».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button