ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Δήμος Θέρμου: Δικαιώθηκαν οι επιλογές μας για το προαύλιο του Γυμνασίου

Για “οριστική ήττα των υπονομευτών και των πολιτικών λασπολόγων “, κάνει λόγο σε δελτίο τύπου ο Δήμος Θέρμου.

Ο Δήμαρχος αναφέρεται σε “κύκλους που προσπάθησαν να ματαιώσουν το έργο κατασκευής του προαυλίου του Γυμνασίου”.

Παράλληλα, ενημερώνει πως το Ελεγκτικό Συνέδριο, δικαίωσε τις επιλογές της δημοτικής αρχής ενέκρινε το χρηματικό ένταλμα και το έργο ξεκινάει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Θέρμου:

Χρειάστηκαν δυο χρόνια αγώνα του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής Θέρμου για να ξεκινήσει ένα αυτονόητο και κατεπείγον έργο για τα παιδιά του δήμου μας , τους μαθητές μας και τους εκπαιδευτικούς , όπως η διαμόρφωση προαυλίου του Γυμνασίου Θέρμου .

Ενώ εξασφαλίσαμε με κόπους τις πιστώσεις από τον Ιανουάριο του 2017 και επιλέξαμε λόγω της αναγκαιότητας του έργου και του επείγοντος την νόμιμη διαδικασία της διαπραγμάτευσης με έκπτωση , ατυχώς, δεν υπολογίσαμε την πολιτική εμπάθεια του αρχηγού της αντιπολίτευσης και ορισμένων δημοτικών συμβούλων που λόγω της τυφλής αντιπολιτευτικής μανίας κατά του δημάρχου και της βουλιμίας τους για την εξουσία , χωρίς να σέβονται τους μαθητές μας και τα τρία ατυχήματα που συνέβησαν, με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να ματαιώσουν οριστικά την εκτέλεση του έργου !

Στην μεθοδολογία τους ήταν καθοδηγούμενοι από τον πολιτικό τους «κηδεμόνα» γνωστό σε όλους μας , που επιθυμεί την παλινόρθωση και την διαιώνιση της παρακμής , προκειμένου να καλύψει την ανυπαρξία της δικής του παρουσίας και πρωτοστατεί σήμερα στο παρασκήνιο με την υπονόμευση και την πολιτική κακότητα κατά του νυν δημάρχου .

Με έξι (6) τουλάχιστον ενστάσεις οι γνωστοί κύκλοι προσπάθησαν να ματαιώσουν το έργο κατασκευής του προαυλίου , προκειμένου να έχουν σημαία αντιπολίτευσης στις προσεχείς εκλογές, όπως έπραξαν και κατά τον αγιασμό έναρξης των μαθημάτων της φετινής χρονιάς στο Γυμνάσιο Θέρμου.

Επίσης , μόλις προχθές την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 , ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Κασόλας προσήλθε ενώπιων των διδασκόντων του Γυμνασίου Θέρμου , όπου διακήρυξε …ότι ο ίδιος είναι ο σημαιοφόρος της διαφάνειας , των ανοιχτών διαγωνιστικών διαδικασιών και παρέπεμψε την εκτέλεση του έργου για την επομένη δημοτική περίοδο , ενώ έδειξε τον υπαίτιο της καθυστέρησης όχι τον εαυτό του αλλά …τον δήμαρχο.

Εδώ ισχύει η ρήση του Γέρου της Δημοκρατίας , «Εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος».

Το αρμόδιο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε ολομέλεια ΔΙΚΑΙΩΣΕ τις επιλογές του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής και αποφάνθηκε για το σύννομο των ενεργειών τους , ΕΝΕΚΡΙΝΕ το χρηματικό ένταλμα και σε λίγες μέρες υλοποιείται το έργο διαμόρφωσης του προαυλίου χώρου και άλλη μια δέσμευση μας γίνεται πράξη .

Για μια ακόμη φορά η υπονόμευση και η πολιτική λάσπη δεν «πέρασε», γιατί ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή πολιτεύονται με διαφάνεια , αμεροληψία και ισοπολιτεία .

Μας ενδιαφέρουν οι επόμενες γενιές και όχι οι επόμενες εκλογές !”

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button