ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Δήμος Ναυπακτίας κατά ΕΛΤΑ

Με αφορμή την έκθεση που συνδιοργανώνουν με την Γέφυρα

Κατάπληξη, δυσαρέσκεια για την “ειρωνεία και τον εμπαιγμό” εκφράζουν οι δήμαρχος Ναυπακτίας Π. Λουκόπουλος και οι αντιδήμαρχοι του, με αφορμή την έκθεση με τίτλο  «EUROPA 2018 – ΓΕΦΥΡΕΣ», που συνδιοργανώνουν τα ΕΛΤΑ με την Γέφυρα Α.Ε.

Η έντονη δυσαρέσκεια εκφράζεται προς τα ΕΛΤΑ , εξαιτίας της γνωστής αντιπαράθεσης που έχει ο Δήμος με την Γέφυρα για την τιμολογιακή πολιτική της. Θεωρούν δηλαδή Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι ότι την στιγμή που η εταιρεία τηρεί μια αδιάλλακτη στάση, δεν γίνεται ένας κρατικός φορέας να “ευλογεί” τις τακτικές της.


Αναλυτικά:

“Πριν από μερικές ημέρες απεστάλη στο Δήμο Ναυπακτίας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας πρόσκληση από την Περιφερειακή Διεύθυνση των ΕΛΤΑ Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδος  με την παράκληση να ενημερωθεί ο κ. Δήμαρχος και να προωθηθεί η πρόσκληση σε όλους τους Αντιδημάρχους και το προσωπικό του Δήμου.

Η πρόσκληση αφορούσε στη συνδιοργάνωση από τα «Ελληνικά Ταχυδρομεία» και την «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.» παρουσίασης ειδικής σειράς γραμματοσήμων με τίτλο «EUROPA 2018 – ΓΕΦΥΡΕΣ».

Αν και είναι γνωστό σε όλη την περιοχή ότι ο Δήμος Ναυπακτίας με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αγωνίζεται με κάθε δυνατό μέσο για την  αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής της «Γέφυρας Α.Ε.» προς όφελος των δημοτών του,  εν τούτοις προκαλεί κατάπληξη, δυσαρέσκεια και συνάμα αποτελεί μεγάλη ειρωνεία και εμπαιγμό στις προσπάθειες του Δήμου Ναυπακτίας και κατά συνέπεια προσβολή για τους ίδιους τους δημότες το γεγονός ότι μια κρατική οντότητα όπως είναι τα «Ελληνικά Ταχυδρομεία» εκδίδει σειρά γραμματοσήμων με τίτλο «ΓΕΦΥΡΕΣ» ευλογώντας με τον τρόπο αυτό την αδιάλλακτη στάση της εταιρίας.

Αλήθεια, ποιες «γέφυρες» χτίζονται, όταν η συνδιοργανώτρια της πιο πάνω δράσης «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.»  εκμεταλλεύεται τη μονοπωλιακή της θέση σε βάρος των συμφερόντων των χρηστών της και άρα σε βάρος της κοινωνίας;

Έτσι υλοποιείται η δήθεν «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» ή απλά περισσεύει η υποκρισία;

Ως Δήμος Ναυπακτίας και επειδή λέμε «ΝΑΙ στις γέφυρες που ενώνουν» εκφράζουμε την αγανάκτησή μας και καλούμε κάθε υπεύθυνο και αρμόδιο να άρει την πιο πάνω προσβολή ακυρώνοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΥΨΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ”


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button