Δήμος Μεσολογγίου: «Πέρασε» το Τεχνικό Πρόγραμμα της μείζωνος αντιπολίτευσης!

Πολιτική ήττα για τον Κώστα Λύρο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Μια εξέλιξη που ίσως να αποτελεί και την μοναδική στα αυτοδιοικητικά πράγματα πανελλαδικά, σημειώθηκε πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μεσολογγίου, που συνεδρίασε για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021.

Συγκεκριμένα το Συμβούλιο κατά πλειοψηφία και με ψήφους 16 έναντι 15 ενεκρινε το Πρόγραμμα που είχε καταθέσει η… μείζων αντιπολίτευση!


Η πρόταση του κ. Καραπάνου, έλαβε έκτος από τις ψήφους της παράταξης του και τις ψήφους των Συμβούλων κ. Κοτσόργιου, Ράπτη, Διαμαντόπουλου και Τέγα. Η πρόταση της παραταξης Λύρου έλαβε εκτός από τις ψήφους των Συμβούλων της και τις ψήφους των Συμβούλων της “Συμμαχίας για το Μέλλον”.

Η συνεδρίαση είχε και ένταση, ειδικότερα μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας…

Ουσιαστικά επρόκειτο για μια “μάχη εντυπώσεων”, όπως σημείωσε νωρίτερα σήμερα το messolonghinews.gr, διότι στην ουσία μεταξύ των δυο προτάσεων που  κλήθηκε να κρίνει το δημοτικό συμβούλιο δεν υπάρχει κάποια ειδοποιός διαφορά καθώς η διαφοροποίηση των δυο προτάσεων εστιάζεται στην κατανομή ενός ποσού μικρότερου των 200..000€ από τα 567.000€ που είναι τα διαθέσιμα για νέα έργα… Μια “μάχη” όμως που κερδήθηκε απο τον κ. Καραπάνο και που αποτελεί οδυνηρή πολιτική ήττα για τον νυν δήμαρχο…

Η πρόταση της παράταξης Λύρου:

Η πρόταση της παράταξης Καραπάνου:

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Δήμος Μεσολογγίου Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου Κώστας Λύρος Νίκος Καραπάνος Τεχνικό Πρόγραμμα