ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Δήμος Μεσολογγίου: Νέα απευθείας ανάθεση σε γιο Συμβούλου της αντιπολίτευσης καταγγέλλει η «Κοινωνία Μπροστά»

«Όσο οδηγούμαστε στην τελική ευθεία προς τις κάλπες στις 26-5-2019, η Δημοτική Αρχή Καραπάνου, έχει χάσει και η ίδια τον λογαριασμό. Με ταυτάριθμες αποφάσεις Δημάρχου (3/5 και 6/5/2019) – που υπογράφει, για μια ακόμη φορά, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Καρβέλης – γίνεται απευθείας ανάθεση 32.364 ευρώ για τις τρεις (3) δημοτικές ενότητες, προκειμένου να γίνουν «Εργασίες καθαρισμού κοιμητηρίων – Ζιζανιοκτονία» στον υιό Ιωάννη Τέγα!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του η παράταξη «η Κοινωνία Μπροστά» με επικεφαλής τον Πάνο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ποιος έχασε την τσίπα και θα την βρείτε εσείς; 32.364 ευρώ στον υιό Ι. Τέγα για εργασίες καθαρισμού κοιμητηρίων – Ζιζανιοκτονία!!!

Όσο οδηγούμαστε στην τελική ευθεία προς τις κάλπες στις 26-5-2019, η Δημοτική Αρχή Καραπάνου, έχει χάσει και η ίδια τον λογαριασμό. Με ταυτάριθμες αποφάσεις Δημάρχου (3/5 και 6/5/2019) – που υπογράφει, για μια ακόμη φορά, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Καρβέλης – γίνεται απευθείας ανάθεση 32.364 ευρώ για τις τρεις (3) δημοτικές ενότητες, προκειμένου να γίνουν «Εργασίες καθαρισμού κοιμητηρίων – Ζιζανιοκτονία» στον υιό Ιωάννη Τέγα!

Κα πάλι απευθείας αναθέσεις στον υιό Δημοτικού Συμβούλου και μάλιστα με ταυτάριθμες προσφορές… άλλων “ενδιαφερόμενων” από Θέρμο και Πάτρα!!

Τόσο καλά – τόσο ανθηρά!

Ποιος έχασε το μέτρο και την τσίπα σ’ αυτόν τον τόπο και θα τα βρείτε εσείς;

Ελάτε λοιπόν, κάντε μας μια μηνυσούλα και θα περάσουμε καλά. Ό,τι κι αν πει κανείς είναι λίγο. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και ο πάταγος της αποτυχίας σας θα είναι ηχηρός με όλες τις συνέπειες…

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close