ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δήμος Μεσολογγίου: «Ντροπή για την Δημοκρατία η στάση Καραπάνου»

«Να πάρουν θέση οι συνοδοιπόροι του καθώς και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι»

Τα όσα ανήκουστα συνέβησαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μεσολογγίου, σχολιάζει ανακοίνωση του γραφείου τύπου του δήμου.

Το εντυπωσιακό είναι πως ουσιαστικά, για την στάση του κ. Καραπάνου και τα “γαλλικά” που ακούστηκαν καλείται να πάρει θέση και ο… Σπήλιος Λιβανός, συνεργάτης του οποίου είναι ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου.


Η ανακοίνωση:

“Σε εφαρμογή των πρωτόγνωρων διατάξεων του νέου Νόμουκαιμε 16 ψήφους έναντι 15,που έλαβε το τεχνικό πρόγραμμα της δημοτικής αρχής υπερψηφίστηκε η εναλλακτική πρόταση του συνδυασμού «Δήμος για τα παιδιά μας»στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου καιαναμένεται να ακολουθήσει η διαδικασία έγκρισης της από την εποπτεύουσα αρχή, όπου με βάση την μέχρι τώρα ερμηνεία και εφαρμογή του Νόμου αναμένεται να ακυρωθεί λόγω έλλειψης σοβαρών προϋποθέσεων στην προδικασία της.

Το γεγονός αυτό κατά κόρον αναπτύχθηκε από τον Δήμαρχο στην χθεσινή συνεδρίασηαλλά δεν στάθηκε ικανό να ανατρέψει τιςπεριέργωςπροκατειλημμένες καιπροδημοσιευμένες αποφάσεις των υπερψηφισάντων. Την διαφοράμεταξύ αυτώνκαι την υπεροχή στη ψηφισθείσα πρόταση έδωσε η ψήφος του κ. Διαμαντόπουλου,φανατικού, έως πρότινος, πολιτικού αντιπάλου του πρώην δημάρχου. Αυτή η άνευ προηγουμένουσυμπόρευση έρχεται με απόλυτο τρόπονα δικαιώσει τον κανόνα της φύσης«ότι τα ομώνυμα έλκονται»,μαζί με όποιοσυμπέρασμα αυτή η ταύτιση οδηγεί ως προςτο ήθος τέτοιων συνεργασιών.
Την πρόταση μας υπερψήφισαν οι σύμβουλοι του συνδυασμού «Συμμαχία για το μέλλον» αποδεικνύοντας την άρτιαπολιτική οντότητά τους, την οποία σεβόμαστε, εκτιμούμε και αναγνωρίζουμε.

Ατυχώς η λήξη της συνεδρίασηςέγινε εν μέσω ανάρμοστων αλαλαγμών και χυδαιότατων λόγων από τον πρώηνδήμαρχο προς το Σώμα.Την αποτροπιαστική αυτή, προσβλητική και άκρως ανάρμοστη συμπεριφορά του πρώην δημάρχου αποδοκίμασαν σύμβουλοι του Δ.Σ χωρίς αυτό να τον οδηγήσει σε ανάκληση.

Είναι λυπηρό διότι τις σοβαρές και συντονισμένες προσπάθειες μας για την αναβάθμιση της πολιτικής ηθικής, του πολιτικού λόγουτις ακυρώνουν ανάρμοστεςσυμπεριφορές του πρώην δημάρχου, μεθοδευμένα υποστηριζόμενες από ανήκουστους προσεταιρισμούς δημοτικών συμβούλων, συνεργατών, μετέπειτα εχθρών, αλλά και πάλι συνοδοιπόρων του, οι οποίοι δεν βρήκαν το θάρροςούτε κατ’ επίφαση να τις καταδικάσουν.
Δεσμευόμαστε,ότι τις θλιβερές για τον τόπομαςστιγμές δεν θα σταματήσουμε να αντιπαλεύουμε.

Καλούμε, τέλος, να πάρουν θέση οι σύμβουλοι του συνδυασμού του πρώην δημάρχου καιοι προσφέροντές του σανίδα σωτηρίας όπως ο κ. Κοτσόργιος και άλλοι, καθώςκαι οι πολιτικοί του προϊστάμενοι καθώς το θέμα παίρνει ευρύτερες διαστάσεις και ήδηγια μια ακόμη φορά ο Δήμος μας διασύρεται πανελληνίωςεξ’ αιτίας του”.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button