ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ν. Καραπάνος: «Να ανακληθούν οι μετακινήσεις υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου στο Αγρίνιο»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Μεσολόγγι η πρόθεση για μετακίνηση υπαλλήλων της ΔΟΥ Μεσολογγίου στην υπηρεσία του Αγρινίου. Ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου μάλιστα, προέβη σε σχετική δήλωση, μέσω της οποίας αναφέρει πως “εάν και εφόσον ισχύσει και εφαρμοστεί τέτοια απόφαση, η τοπική Δ.Ο.Υ. θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα λειτουργικότητας που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στους πολίτες και ασφαλώς στην εξυπηρέτησή τους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και η δήλωση Καραπάνου:

Μετά την επίμονη στάση του Υπουργείου Οικονομικών για μετακίνηση υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου προς την αντίστοιχη υπηρεσία του Αγρινίου, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος αναφέρει σε δήλωσή του:
«Προκαλεί έντονο προβληματισμό η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να αποδυναμώσει από ανθρώπινο δυναμικό την Υπηρεσία του στο Μεσολόγγι. Εάν και εφόσον ισχύσει και εφαρμοστεί τέτοια απόφαση, η τοπική Δ.Ο.Υ. θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα λειτουργικότητας που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στους πολίτες και ασφαλώς στην εξυπηρέτησή τους.
Στο ενδεχόμενο δε οι επικείμενες μετακινήσεις υπαλλήλων να αποτελούν τον «προάγγελο» ριζικών αλλαγών –ακόμη και αναστολής λειτουργίας της υπηρεσίας – τότε η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου θα είναι η μοναδική έδρα Περιφερειακής Ενότητας στην Ελλάδα που θα στερείται υπηρεσιών Δ.Ο.Υ.
Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην μετακίνηση υπαλλήλων από την Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου προς την Δ.Ο.Υ. Αγρινίου, ενώ αναμένουμε την δημόσια τοποθέτηση αλλά και πρωτοβουλία ανάκλησης της απόφασης, των βουλευτών κυρίας Μαρίας Τριανταφύλλου και Γ. Βαρεμένου οι οποίοι ήδη έχουν ενημερωθεί για το σοβαρό αυτό ζήτημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button