Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δήμος Μεσολογγίου: Με επιτυχία η δράση «Διαπολιτισμική Δημιουργική Απασχόληση»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Διαπολιτισμική Δημιουργική Απασχόληση»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «Διαπολιτισμική Δημιουργική Απασχόληση» την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στο χώρο του Κ.Α.Π.Η., η οποία  υλοποιήθηκε από τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών και  τις Κοινωνικές Δομές (Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και  Κοινωνικό Παντοπωλείο) του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού, που λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».


Υλοποιήθηκαν δημιουργικές και εμψυχωτικές δραστηριότητες σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων από την Θεατρολόγο κ. Άννα Μανθάτη οι οποίες περιλάμβαναν αφήγηση παραμυθιού, θεματική ζωγραφική και διάφορα μουσικοκινητικά παιχνίδια, παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικού- Οικονομικού, κ. Καραπάνου Νίκου και του Εντεταλμένου Συμβούλου, κ Σωτηρακόπουλου Γεωργίου.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της δράσης και συγκεκριμένα, τα αρτοποιία – ζαχαροπλαστεία: Λύρος, Αρτοποιητές, Κουτέρης BAKERY, Μελισσάκι, Grand family για τα γλυκίσματα που μας προσέφεραν  και το κατάστημα Αρετή Χατζή για τα μπαλόνια που διακόσμησαν την εκδήλωση.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά  την Θεατρολόγο κα. Άννα Μανθάτη για την πολύτιμη συμβολή της και να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε δημιουργικές διεξόδους στα παιδιά, αφού το χαμόγελό τους είναι, για εμάς, η μεγαλύτερη ανταμοιβή», αναφέρει ο δήμος Μεσολογγίου.

 

drasi mesologgi (2)

drasi mesologgi (3)

drasi mesologgi (4)

drasi mesologgi (5)

 

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button