Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δήμος Μεσολογγίου: Ετοιμότητα και προληπτική εκκένωση οικισμού ρομά

Με απόφαση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός «Καταυλισμός Σκιάδι – Λυόμενα Ρομά» (πλησίον Βιολογικού Καθαρισμού Μεσολογγίου) για προληπτικούς λόγους μετά την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων και σήμερα Σάββατο 11-12-2021.

Για οτιδήποτε νεότερο ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα σας ενημερώνει συνεχώς με δελτία Τύπου και ενημερώσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Προστατευόμαστε, ακολουθούμε τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας» αναφέρεται ακόμη στην σχετική ανακοίνωση. Νωρίτερα σήμερα λόγω των καιρικών φαινομένων μ, ο δήμος εξέδωσε άλλη ανακοίνωση, όπου τονίζεται:

«Σε ετοιμότητα βρίσκεται όλος ο μηχανισμός του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου με αφορμή την κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Όλα τα αντλιοστάσια λειτουργούν κανονικά και μέχρι στιγμής απορροφούν τους μεγάλους όγκους νερού.
Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος είναι σε συνεχή επικοινωνία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και με τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, της Περιφέρειας και της Πολιτικής Προστασίας.


Λόγω της έντονης κακοκαιρίας καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να είναι αρκετά προσεκτικοί και να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες για όλο το διάστημα που θα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Αποφύγετε κάθε περιττή μετακίνηση και ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας ερμητικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σε περίπτωση δημιουργίας χειμάρρων να μετακινηθείτε στα ψηλότερα σημεία του σπιτιού. Αν βρίσκεστε σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει στο παρελθόν, αποφεύγετε την παραμονή σας σε υπόγειους, ημιυπόγειους και ισόγειους χώρους.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώνεστε συνεχώς από τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου μας».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button