Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Δήμος Μεσολογγίου: Ανακοίνωσαν υποψηφιότητες οι Ν. Καραπάνος και Ν. Μουρκούσης (φωτο-video)

Πληθαίνουν οι υποψήφιοι-ερωτηματικό το ποιοι θα φτάσουν μέχρι το τέλος

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, το λογότυπο και την ονομασία του συνδυασμού του, αλλά και τον βασικό πυρήνα των υποψηφίων του ανακοίνωσε ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.

Εκδήλωση με γυναίκες οργάνωσε ο ιατρός και πρώην αντινομάρχης Νίκος Μουρκούσης που και αυτός με τη σειρά του, ανακοίνωσε την κάθοδο του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.


Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου συγκεκριμένα, πραγματοποίησε εκδήλωση με αρκετούς υποστηρικτές του, στο ραδιομέγαρο. Ανέλυσε κάποιες βασικές θέσεις της παράταξης που συγκροτεί και που φέρει το όνομα «Μεσολόγγι – ξανά μπροστά».

Ο Νίκος Καραπάνος παρουσίασε επίσης και τους 48 «πρώτους» υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του.

karapanos anakoinosi1

karapanos anakoinosi2

karapanos anakoinosi3

Στο μεταξύ, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου) ο γιατρός Νίκος Μουρκούσης τίμησε τις γυναίκες της περιοχής και προανήγγειλε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου ως υποψήφιος δήμαρχος.

Παραβρέθηκαν δεκάδες γυναίκες, αρκετές εκ των οποίων θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του γιατρού, που το 2014 έχασε τις εκλογές στον δεύτερο γύρο για μερικές δεκάδες ψήφους.

Ο Νίκος Μουρκούσης έκανε χαιρετισμό, τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι επέλεξε σκόπιμα την Ημέρα της Γυναίκας για να ξεκινήσει τις επαφές με τους δημότες, τιμώντας τις γυναίκες εργαζόμενες, άνεργες, μητέρες, επαγγελματίες, επιστήμονες, που κράτησαν όρθια την οικογένεια και την κοινωνία στα χρόνια της πανδημίας. «Η κοινωνική και οικονομική κρίση που βιώνουμε είναι ζοφερή» τόνισε ο γιατρός «και έχω πρόθεση να συμπεριλάβω στο ψηφοδέλτιο περισσότερες γυναίκες απ’ όσες προβλέπει ο νόμος, ώστε να εκλεγούν περισσότερες και να αναλάβουν θέσεις ευθύνης. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν τα μέγιστα όχι μόνον την εκλογή μου αλλά την ανάπτυξη και το νοικοκύρεμα που χρειάζεται ο τόπος μας».

mourkousis gynaikes1

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button