ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δήμος για τα Παιδιά μας: «Προβληματισμός για τα τελευταία γεγονότα στον δήμο Μεσολογγίου»

Τη θλίψη και τον προβληματισμό της εκφράζει η παράταξη της αντιπολίτευσης του δήμου Μεσολογγίου «Δήμος για τα Παιδιά μας» και ζητά συζήτηση στο δημοτικό Συμβούλιο μετά τις συλλήψεις των εργαζομένων του δήμου.

Αναλυτικά:


«Η σύλληψη εργαζομένων του Δήμου μας και η παραπομπή τους σε δίκη είναι ένα εξαιρετικά λυπηρό γεγονός, πόσο μάλλον δε όταν όπως προκύπτει από τα γεγονότα(από την ενημέρωση που είχαμε διά του τύπου) εκτελούσαν εντολές αιρετού προσώπου, αντιδημάρχου, που επίσης συνελήφθη, ένα γεγονός εξίσου λυπηρό. Έντονο προβληματισμό μας προκαλεί και η “επίθεση” που δέχεται ο συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος ο οποίος προέβη στη σχετική καταγγελία.

Συνιστούμε σε όλους ψυχραιμία. Η δικαιοσύνη στην οποία έχουμε εμπιστοσύνη έχει το λόγο.

Μέσα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών γεννήθηκαν εκ νέου πολλά ερωτηματικά για τη διαχείριση των απορριμμάτων, τόσο για το θέμα ΣΜΑ
, για τον τρόπο μεταφοράς των απορριμμάτων, τη χωροθέτηση και την αδειοδότηση του ΣΜΑ όσο και γενικότερα για τη στρατηγική της δημοτικής αρχής στο θέμα η οποία κατά την άποψή μας είναι ελλειμματική.

Ζητούμε τη Δευτέρα στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει προ ημερησίας συζήτηση για το θέμα αλλά και γενικότερα για τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων. Οι αστοχίες είναι πολλές και η Δημοτική αρχή υποχρεούται να ενημερώνει για τις κινήσεις της τα θεσμοθετημένα όργανα και τους Δημότες».

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button