ΕκδηλώσειςΡοή Ειδήσεων

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Αναβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού

Για την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων για αυτή την εβδομάδα πολιτιστικών εκδηλώσεών του ενημερώνει το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Ειδικότερα:

“Στις 19 Ιουλίου παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις ξεκινήσαμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή μετάδοσης του covid-19, με μεγάλη επιτυχία έως σήμερα.

Όλες οι εκδηλώσεις είχαν θετική ανταπόκριση μέχρι εχθές και ο κόσμος σεβάστηκε και ακολούθησε όλα τα μέτρα ασφαλείας (ακόμη και τα επιπλέον) που είχαμε λάβει ως ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ως διοργανωτής ή συνδιοργανωτής αυτών.

Δυστυχώς όμως λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης των ημερήσιων κρουσμάτων του κορονοϊού, με αίσθημα ευθύνης και δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και ασφάλεια των δημοτών μας καθώς και των επισκεπτών και προκειμένου να αποφεύγουν φαινόμενα συνωστισμού αναβάλλουμε όλες τις εκδηλώσεις από 11 έως 16 Αυγούστου.

Oι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σήμερα 10 και αύριο 11 Αυγούστου σε Πάλαιρο και Βόνιτσα με την μπάντα του Κώστα Μυλώση, η παρουσίαση του Joan Gonzalvo Τα δελφινάκια του Αμβρακικού και η μουσική βραδιά και βράβευση των μαθητών στην Κατούνα στις 13 Αυγούστου, αναβάλλονται για την εβδομάδα από 24 έως 30 Αυγούστου. Αν όμως συνεχίσουμε να έχουμε αυξημένα ημερήσια κρούσματα και τα μέτρα παραμείνουν τα σημερινά ή ακόμα και αν αυστηροποιηθούν τότε θα ακυρωθούν εντελώς.

Έχουμε τη διάθεση να κλείσουμε το καλοκαίρι με μια νότα αισιοδοξίας παρόλα αυτά προτεραιότητα έχει η υγεία και η ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε ότι όλη αυτή η δυσάρεστη και δύσκολη κατάσταση θα περάσει και τα Χριστούγεννα όπως και το επόμενο Καλοκαίρι θα μπορούμε με ασφάλεια να προγραμματίζουμε πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Εκ του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο Πρόεδρος

Παντελής Αποστολάκης”

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close