ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αγρινίου: Υπογραφές για σημαντικό έργο αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού

Παπαναστασίου: «Συνεχίζουμε το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου»

Σε σημαντική αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του δικτύου ηλεκτροφωτισμού προχωρά η Δημοτική Αρχή Αγρίνίου με την υπογραφή σχετικής σύμβασης.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε για την “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ” προϋπολογισμού 1.999.900,00 €


Στην κατασκευή του νέου δικτύου προβλέπεται ακόμη η εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για τη λειτουργία Συστήματος Κεντρικής Διαχείρισης του φωτισμού.

Το Σύστημα Τηλεδιαχείρισης Φωτισμού αναμένεται να προσφέρει ευελιξία και άμεση προσαρμογή του φωτισμού στις πραγματικές ανάγκες της πόλης και θα προσφέρει επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από τη δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά : «Εκσυγχρονίζουμε τον δημοτικό φωτισμό και ταυτόχρονα εξοικονομούμε ενέργεια προς όφελος της κοινωνίας. Συνεχίζουμε το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Με το συγκεκριμένο έργο καλύπτουμε πολλούς δρόμους και με τη δυνατότητα εγκατάστασης Συστήματος Κεντρικής Διαχείρισης εξοικονομούμε ακόμη περισσότερη ενέργεια.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Δυτική Ελλάδα 2014- 2020 – Άξονας Προτεραιότητας : Προστασία Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μια Οικονομία Φιλική προς το Περιβάλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Ν. Φαρμάκη για την ουσιαστική στήριξη στην υλοποίηση του έργου».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button