ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αγρινίου: Σύμβαση για έργα αγροτικής οδοποιίας στα Παρακαμπύλια

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο Αγροτικής Οδοποιίας σε Αμπέλια, Ποταμούλα και Άγιο Βλάσιο, προϋπολογισμού 1.736.000,00 €.

Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις οι οποίες προβλέπουν εκσκαφή, εξομάλυνση και ασφαλτόστρωση των αγροτικών δρόμων σε μεγάλο εύρος της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, κατά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, η καλή συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να διασφαλίσει η Δημοτική Αρχή : «Κάνουμε πράξη τις προτεραιότητες μας και μια από αυτές είναι η στήριξη των πολιτών στις Δημοτικές Ενότητες.

Ο Δήμος Αγρινίου δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης. Στόχευσή μας ήταν, και παραμένει, η αντιμετώπιση των αναγκών όλων των συνδημοτών μας.


Το συγκεκριμένο έργο είναι αναγκαίο γιατί δημιουργεί συνθήκες ασφαλούς πρόσβασης στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις και μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων.

Παρεμβαίνουμε με σημαντικές εργασίες και βελτιώνουμε οδικά τμήματα διευκολύνοντας την καθημερινότητα των αγροτών αλλά και των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας και συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε για τον Δήμο μας».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button