Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αγρινίου: Παράταση εγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για το 2024-2025

Παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 η περίοδος των εγγραφών για το σχολ. έτος 2024- 2025, βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς  – Δ.Β.Σ του Δήμου Αγρινίου.

Υπενθυμίζεται ότι για εγγραφή στα τμήματα νηπίων δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1-1-2021 έως 31-3-2022.


Για εγγραφή στα τμήματα Βρεφών δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα βρέφη που έχουν γεννηθεί από 01-04-2022 έως 31-03-2024. Oι αιτήσεις θα κατατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα preschool.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι αναρτημένη, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου, https://agrinio.gov.gr ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://polagrinio.intellisoft.gr . Απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, είναι να υποβληθούν, εκτός των υπόλοιπων δικαιολογητικών, το Εκκαθαριστικό οικ. Έτους 2024.

Προκειμένου να συνεχιστεί η δωρεάν φιλοξενία των παιδιών στους Δ.Π.Σ – Δ.Β.Σ του Δήμου Αγρινίου, καλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για την υποβολή αίτησης τους στο πρόγραμμα

“ Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών” μέσω τις Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. Οι ημερομηνίες υποβολής της σχετικής αίτησης, για συμμετοχή στο Πρόγραμμα, θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο και θα ενημερωθείτε έγκαιρα. Με τον τρόπο αυτό στηρίζετε, τον παιδαγωγικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα των Δ.Π.Σ .

Προσοχή: Οι γονείς που είχαν δημιουργήσει κωδικούς πρόσβασης στην ανωτέρω εφαρμογή για το σχολικό έτος 2023-2024, δεν απαιτείται δημιουργία νέων κωδικών, εισέρχονται με τους παλιούς. Στην περίπτωση που έχουν απολέσει τον κωδικό πρόσβασης μπορούν να τον ανακτήσουν ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από κινητά τηλέφωνα τύπου smart phone (έξυπνα τηλέφωνα) καθώς και tablet. Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου θα περιέχονται οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού χρήστη καθώς και οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης. Επίσης στην ίδια πλατφόρμα θα βρείτε χρήσιμα έγγραφα και απαραίτητα δικαιολογητικά όπως το Έντυπο Υγείας του παιδιού.

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button