ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Ικανοποίηση στον Δήμο Αγρινίου μετά το “ok” της Περιφέρειας για το έργο στο “Παναγία Ελεούσα”

“Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και κατόπιν προτάσεως του Δήμου Αγρινίου οδεύει προς ένταξη το έργο της ανέγερσης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) – Οικοτροφείων του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου.

Νωρίτερα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, είχε ανακοινώσει την θετική αξιολόγηση και προώθηση προς ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»,


Πρόκειται για την ανέγερση του 3ου κτιρίου της Στέγης προϋπολογισμού 2.155.000,00 €.

Με το συγκεκριμένο έργο θα υποστηριχθούν και θα συμπληρωθούν οι παροχές των κτιρίων που ήδη λειτουργούν. Το νέο κτίριο περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και Α’ όροφο που προβλέπουν μεταξύ άλλων χώρους αποθήκευσης, κοιτώνες, τραπεζαρία, κουζίνα και γραφεία.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στη σημασία του έργου:

«Ακόμη μια πρόταση παίρνει σάρκα και οστά ύστερα από εργώδεις προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου. Διαχρονική φιλοδοξία μας παραμένει η δημιουργία δομών που θα ενισχύσουν την κοινωνική συνοχή και θα στηρίξουν όλους εκείνους που έχουν ανάγκη.Σε συνεργασία με την διοίκηση του Παναγία Ελεούσα εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αναβάθμισης ακόμη περισσότερο των προσφερόμενων υπηρεσιών του Εργαστηρίου. Συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθειά μας έχοντας ως μόνο στόχο το συμφέρον των δημοτών μας».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button