ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αγρινίου: Μεγάλες ζημιές στο Λαμπίρι, προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο

Κατολισθήσεις σε Άνω Μακρινού, Μεσάριστα - Πλημμύρισαν στάνες στο Αγγελόκαστρο

Μεγάλες είναι οι ζημιές που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία και την ασταμάτητη βροχόπτωση σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου, κυρίως στα ορεινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει το Λαμπίρι, η πρόσβαση προς το οποίο έχει διακοπεί λόγω κατολίσθησης στη θέση Μακρά Λογγά. Εκφράζονται σοβαροί φόβοι για ολοκληρωτική υποχώρηση του εδάφους, γεγονός που θα αποκόψει ολοκληρωτικά την πρόσβαση των κατοίκων.

Μέσα στο χωριό έχει πέσει κολώνα ηλεκτροφωτισμού ενώ σε πολλά σημεία έχουν σημειωθεί καταπτώσεις. Μάλιστα, έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές σε τέσσερα σπίτια από κατολίσθηση.

Σοβαρά προβλήματα στο δημοτικό και επαρχιακό δίκτυο, πλημμύρισαν καλλιέργειες


Σοβαρά είναι τα προβλήματα που καταγράφονται στο δημοτικό και επαρχιακό δίκτυο των δημοτικών ενοτήτων. Κατολισθήσεις και καταπτώσεις έχουν αποκόψει την πρόσβαση σε χωριά της Μακρυνείας, όπως η Άνω Μακρινού και η Μεσάριστα καθώς και σε χωριά της ΔΕ Παναιτωλικού, όπως το Πεντάκορφο.

Στο Αγγελόκαστρο σημειώθηκαν πλημμύρες σε κτηνοτροφικές μονάδες και καλλιέργειες, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι κτηνοτρόφοι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, χάνοντας αρκετά ζώα τους.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button