ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αγρινίου: Αποκατάσταση αντικεραυνικής προστασίας σε σχολικά κτίρια

Ενισχύει την αντικεραυνική προαστασία στα σχολικά συγκροτήματα ο Δήμος Αγρινίου.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε σύμβαση για το έργο:«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ».

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 70.000,00 Ευρώ (με Φ.Π.Α.),περιλαμβάνει τα Δημοτικά Σχολεία στη Λεπενού και Γραμματικού.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας ότι το ζήτημα της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής: «Συνεχίζουμε το έργο μας με παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου μας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον τομέα των σχολικών εγκαταστάσεων και την προστασία των μαθητών από κάθε είδους κίνδυνο. Μέλημα μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές στα σχολεία ώστε να λειτουργούν με όλες τις προδιαγραφές και κυρίως με ασφάλεια. Θα επακολουθήσει η αντικεραυνική θωράκιση σε άλλα σχολεία και δημοτικά κτίρια».

Ένα Σχόλιο

  1. “Αποκατάσταση”. Η λέξη κλειδί. Δηλαδή υπήρχε και για κάποιο λόγο πλέον δεν υπάρχει. Τι έπαθε η υπάρχουσα προστασία; Χάλασε; Κλάπηκε;
    Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε που καταλήγουν οι αντικεραυνικες προστασίες των δημοσίων κτιρίων.
    Ας τις αποκαταστήσουν λοιπόν (να κάνουν το καθήκον τους, να είναι καλυμμένοι) για να τις ξαναξηλωσουν εντός ολίγων ημερών διάφοροι επιτήδειοι για να τις πουλήσουν.
    Αν δεν αρχίσουν να προστατεύουν τα δημόσια κτίρια με 24 φύλαξη, τα λεφτά του φορολογούμενου θα πέφτουν σε τρυπιους κουβαδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button