ΕργασίαΡοή Ειδήσεων

Πρόσληψη φυλάκων αθλητικών υποδομών στον Δήμο Αγρινίου

Την πρόσληψη φυλάκων δίμηνης απασχόλησης αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου.

Αναλυτικά, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του, αποφάσισε την πρόσληψη οκτώ  ατόμων ειδικότητας ΔΕ Φυλάκων, με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο μηνών από την ημερομηνία πρόσληψης, και για την απογευματινή βάρδια.

Οι προσλήψεις γίνονται προκειμένου να ενισχυθεί η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού , καθότι για τους επόμενους τρεις μήνες έχουν προγραμματιστεί στο Δημοτικό στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Δ.Α.Κ. Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης»), το Κλειστό Γυμναστήριο Αθλοπαιδιών «Αερογέφυρας», το Γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου εκδηλώσεις .

Συγκεκριμένα, Κολυμβητικό grand prix, κάθε Σαββατοκύριακο αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, Χάντμπολ, ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής κατηγορίας καθώς και τοπικών κατηγοριών.

Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί πολλαπλά κρούσματα κλοπών και φθοράς των αθλητικών εγκαταστάσεων. , κάτι που θεωρείται πως κρίνει αναγκαία την παρουσία φυλάκων.

Την σχετική εισήγηση του θέματος έκανε ο αντιδήμαρχος Ν. Γκρίζης και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Η πρόσληψη θα γίνει με απόφαση του Δημάρχου, κατ’ εκτέλεση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, και με τα ειδικά τυπικά προσόντα και τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις, και την συνδρομή των προϋποθέσεων και περιορισμών των σχετικών άρθρων των νόμων που ισχύουν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button