ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Οι οδηγίες Τραπεζιώτη προς ναυτιλομένους δημοτικούς συμβούλους

Έναν τελείως πρωτότυπο ρόλο στα κοινά του Αγρινίου φαίνεται να έχει επιφυλάξει για τον εαυτό του ο γνωστός αυτοδιοικητικός, Δημήτρης Τραπεζιώτης. Τον ρόλο του παρεμβαίνοντος, υπογράφοντας τα κείμενά του μάλιστα με αυτόν ακριβώς τον τίτλο, ως «Ο Παρεμβαίνων»!

Χθες μάλιστα,  εξέδωσε ένα χρήσιμο εγχειρίδιο που δίνει οδηγίες προς τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους υπογράφοντας και ως δικηγόρος, πρώην δήμαρχος Θεστιέων και πρώην δημοτικός σύμβουλος.

Όταν κάνουμε λόγο για οδηγίες εννοούμε σχετικά με τα πάντα. Για το πώς εκλέγεται ο πρόεδρος κι ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, πώς συγκροτούνται οι επιτροπές, υποχρεώσεις, απουσίες και παρουσίες, κυριολεκτικά έναν οδηγό υποχρεώσεων και συμπεριφοράς που μόνο κάποιος με πατρική αγάπη και διάθεση για διδασκαλία δημοκρατικής συνείδησης θα μπορούσε να συντάξει.

Και μην πει κανείς «ποιος τον ρώτησε». Δεν είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει ως παρεμβαίνων. Απλά είναι η πρώτη φορά που η παρέμβασή του φθάνει μέχρι το σημείο να βγάζει έναν μπούσουλα προς καλούς δημοτικούς συμβούλους.

Έχει ενδιαφέρον αυτός ο ρόλος πάντως και μόνο κάποιος με αληθινή αγάπη για την αυτοδιοίκηση θα μπορούσε να περάσει από την φιλοδοξία του να γίνει δήμαρχος Αγρινίου στην καθοδηγητική αρθρογραφία στα τοπικά ΜΜΕ.
Στις οδηγίες προς ναυτιλομένους στον ωκεανό της τοπικής αυτοδιοίκησης και των δημοτικών συμβουλίων του Αγρινίου.

η συντακτική αυτοδιοικούμενη μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button