ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γιατί να επιλέξουμε το drupal

Λιγότερο ή περισσότερο σχεδόν όλοι μας έχουμε σκεφτεί να δημιουργήσουμε τη δική μας ιστοσελίδα. Άλλοτε από χόμπι με στόχο να αναρτούμε διάφορα άρθρα όπου θα εκφράζουμε ιδέες και συναισθήματα, άλλοτε για επαγγελματικούς σκοπούς ειδικά αν έχουμε κάποια δική μας επιχείρηση.

Η κατασκευή ιστοσελίδων με Drupal σε κάθε περίπτωση μπορεί να μας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε· είτε μια ιστοσελίδα πιο ανάλαφρη και πολύχρωμη για να ξεκινήσουμε το αγαπημένο μας χόμπι, αυτό του blogging, είτε μια ιστοσελίδα περισσότερο σοβαρή, όπως αρμόζει σε μια επιχείρηση.

Τι είναι το drupal;

Το drupal είναι ένα δωρεάν, ευέλικτο και ανοικτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που μας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες που εκπληρώνουν τις προτιμήσεις και τις ανάγκες μας.

Αυτό που κάνει το drupal να ξεχωρίζει από άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου είναι ότι δεν έχει περιορισμούς στα modules που μπορεί κανείς να επιλέξει, με αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες μας.

Γιατί όμως να επιλέξουμε την κατασκευή ιστοσελίδων με drupal;

  • Το drupal χρήζει μεγάλης αναγνωρισιμότητας παγκοσμίως, αφού μεγάλοι οργανισμοί, εταιρείες, αλλά και κυβερνήσεις το προτιμούν.
  • Είναι ένα αρκετά ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, επιτρέποντας μας έτσι να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
  • Είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, όπως το Google και το Bing. Με το drupal μπορείς να σκοράρεις ψηλότερη θέση κι αυτό είναι βέβαια πολύ σημαντικό, αφού στην πραγματικότητα αυτός είναι και ο στόχος μας όταν ξεκινάμε μια ιστοσελίδα είτε για χόμπι είτε για επαγγελματικούς σκοπούς. Η κοινότητα του drupal έχει δημιουργήσει αρκετά πρόσθετα για να πετύχει αυτόν το σκοπό.
  • Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις μηχανές αναζήτησης, αλλά και από θέμα ευχρηστίας για τους χρήστες, αφού οι χρήστες κοιτούν το URL του site σας για να προσανατολιστούν και να καταλάβουν πού ακριβώς βρίσκονται.
  • Αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας module, υπάρχουν ήδη πάνω από 20 εκατομμύρια διαθέσιμα modules τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
  • Δημιουργεί responsive ιστοσελίδες και εφαρμογές οι οποίες προσφέρουν στους χρήστες optimal visitor experiences σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν. Υποστηρίζει επίσης responsive design!

Για τους λόγους αυτούς μπορούμε να επιλέξουμε την κατασκευή ιστοσελίδων με drupal, ώστε να ξεκινήσουμε τη δική μας ιστοσελίδα. Σίγουρα η δημιουργία μιας ιστοσελίδας δεν είναι μια απλή διαδικασία, αλλά με λίγη παραπάνω αφοσίωση θα μπορέσετε να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας όπως την επιθυμείτε και τη φαντάζεστε.

Ακόμα, όμως κι αν σας φαίνεται τρομερά δύσκολο να δημιουργήσετε μόνοι σας μια ιστοσελίδα για εσάς ή την επιχείρησή σας, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια τεχνικών και προγραμματιστών οι οποίοι θα σας προτείνουν ακόμα ιδέες και λύσεις που θα εκτοξεύσουν την επισκεψιμότητα στη σελίδα σας.

Ειδικά αν πρόκειται για μια επαγγελματική ιστοσελίδα, η κατασκευή ιστοσελίδων με drupal είναι η ιδανική επιλογή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button