ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Δήμαρχος με επικεφαλής παρατάξεων: Συμφώνησαν στην εφαρμογή του υπάρχοντος κανονισμού

Δεν υπήρχε κάποια σημαντική εξέλιξη στην χθεσινή συνάντηση του δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, για την οποία είχαν καλλιεργηθεί προσδοκίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πάντες παραδέχθηκαν πως δεν είναι εικόνα Δημοτικού Συμβουλίου αυτή και συμφώνησαν πως πρέπει να εφαρμοστεί ο υπάρχον κανονισμός, που μέχρι τώρα καταστρατηγείται. Προς το παρόν δεν τίθεται δηλαδή θέμα αλλαγής του κανονισμού λειτουργίας του οργάνου.

Ως προς τα λεγόμενα “μεγάλα θέματα”, ο δήμαρχος φέρεται να συμφώνησε ώστε ανά συνεδρίαση να έρχεται και να συζητιέται διεξοδικά από ένα, για την εκτροπή του Αχελώου ή για το Πανεπιστήμιο κλπ. Αυτό ανεξαρτήτως αν υπάρχει κάποιου είδους εξέλιξη, κάτι που επικαλούνταν παλιότερα ο δήμαρχος.

Να θυμίσουμε πως η Χριστίνα Σταρακά , είχε ζητήσει ακόμη, σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο να συζητιούνται και τα προβλήματα των Δημοτικών Ενοτήτων. Δηλαδή σε μια συνεδρίαση να γίνει κουβέντα για τα προβλήματα και τις ανάγκες της Δ.Ε. Στράτου, σε επόμενη για την Δ.Ε. Θεστιεών κοκ.

Απομένει βέβαια να δούμε, εάν αυτές οι αλλαγές, που ουσιαστικά είναι η πιστή εφαρμογή του υπάρχοντος κανονισμού, θα υλοποιηθούν ή εάν το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να έχει την” διεκπεραιωτική” εικόνα που παρουσιάζει σήμερα.

Π.Η.Τ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button