Γεγονότα

Δημαρχείο Αγρινίου: παραλαβή εκλογικών σάκων- όλα έτοιμα για τις εκλογές(φωτο)

po-eklogikoi-sakoi1

 

Ξεκίνησε από σήμερα η παράδοση των εκλογικών σάκων στους δικαστικούς υπαλλήλους που έχουν από τον Άρειο Πάγο οριστεί ως δικαστικοί αντιπρόσωποι. Στον δήμο Αγρινίου και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα λειτουργούν 207 εκλογικά τμήματα και σε κάθε ένα από αυτά ορίζεται δικαστικός αντιπρόσωπος. Η παράδοση διεξάγεται ομαλά και μέχρι αυτή την ώρα περίπου 60 δικαστικοί υπάλληλοι έχουν παρουσιαστεί στο δημαρχείο Αγρινίου για να παραλάβουν σάκο. Η διαδικασία σήμερα ξεκίνησε από τις 8 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ θα συνεχιστεί και αύριο από τις 8 π.μ. μέχρι την ώρα που θα παρουσιαστεί και ο τελευταίος δικαστικός  για να παραλάβει.

Τις ίδιες ώρες σήμερα και αύριο αλλά και την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι, θα λειτουργεί και το τμήμα δημοτικής κατάστασης και ληξιαρχείου του δήμου Αγρινίου, που θα δίνει πληροφορίες στους δημότες για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν και θα διευθετεί τυχών προβλήματα, όπως τη χορήγηση πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας σε περιπτώσεις  απώλειας της ταυτότητας.

Το δημαρχείο θα παραμείνει ανοικτό όλη την ημέρα των εκλογών, μέχρι αργά το βράδυ, την ώρα που οι δικαστικοί θα ολοκληρώσουν τη διαλογή των ψήφων.

297 δημοτικοί υπάλληλοι θα συμμετέχουν στην όλη διαδικασία, για τους οποίους έχουν ήδη οριστεί αρμοδιότητες για τα δύο τελευταία 24ωρα που απομένουν…

po-eklogikoi-sakoi2

po-eklogikoi-sakoi3

po-eklogikoi-sakoi4

φωτογραφία 2

φωτογραφία 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button