ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Δημοτικό Συμβούλιο: Το στριμωξίδι στα έδρανα έστειλε τον Μερμίγκη στους επισκέπτες!

Σήμερα στις δημαιρεσίες του Αγρινίου έγινε φανερό ότι υπάρχει… χωροταξικό πρόβλημα, για να το πούμε κομψά. Ειδικά προς την πλευρά της αντιπολίτευσης όπου είναι πολλές οι παρατάξεις.

Με άλλα λόγια, έπεσε τόσο πολύ στριμωξίδι που οι παρατάξεις ήταν η μία πάνω στην άλλη και μερικοί περίσσεψαν κιόλας! Αυτό δεν είναι τόσο κακό, γιατί μπορεί να γίνει εκεί το «to know us better» που έλεγε και μια παλιά ελληνική ταινία. Όμως σήμερα έμεινε στα… ορεινά ένας από τους παλιούς του συμβουλίου!

Ο Στέλιος Μερμίγκης αναγκάστηκε να συμμετάσχει στο συμβούλιο από τις τελευταίες θέσεις των… επισκεπτών κάτι που δεν το άφησε ασχολίαστο όταν βρήκε ευκαιρία, με δηκτικό τρόπο μάλιστα.

«Ναι, θέλω να κάνω κι εγώ μια παρέμβαση, από δω πίσω, από τα ορεινά! Δεν ξέρω αν με βλέπετε κιόλας…», είπε προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Γιάννη Φαρμάκη, δείχνοντάς του ότι πρέπει κάτι να γίνει με αυτό το θέμα όταν αρχίσουν τα κανονικά συμβούλια.

Πάντως, όπως έδειξε σήμερα η Λαϊκή Συσπείρωση, θα… αποχωρεί συχνά, οπότε ίσως να υπάρχει μια σχετική αποφόρτιση στο χωροταξικό πρόβλημα του συμβουλίου…

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close