ΕξελίξειςΠολιτική

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Μεσολογγίου: Απόκτηση ή ανανέωση της κάρτας μέλους

nd-karta-melous

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη της Παράταξης, για τρόπους με τους οποίους μπορούν, όσες και όσοι το επιθυμούν, να αποκτήσουν- και να ανανεώσουν αν ήδη την έχουν- την Κάρτα Μέλους:
1. Επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2109444222 και γνωστοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Διεύθυνση αποστολής της κάρτας, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απαραιτήτως το Α.Φ.Μ. ή τον Αριθμό της Αστυνομικής σας Ταυτότητας ή
2. Ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κόμματος: www.nd.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας ή αντίστοιχα τη φόρμα ανανέωσης της κάρτας μέλους ή
3. Αποστέλλοντας τα προαναφερόμενα στοιχεία στη Γραμματεία Οργανωτικού ταχυδρομικά στη διεύθυνση Πειραιώς 62, Μοσχάτο Τ.Κ. 18346
Η κάρτα αποστέλλεται ταχυδρομικά, με ταχυμεταφορά.
Όσες και όσοι έχουν ήδη κάρτα μέλους, μπορούν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους στο παραπάνω τηλέφωνο ή μπαίνοντας στην παραπάνω αναφερόμενη ιστοσελίδα ή πηγαίνοντας στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος, στη Διεύθυνση Πληροφορικής, δίνοντας οι ίδιοι προσωπικά τα στοιχεία, που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη διαδικασία.
Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε πως όταν πρόκειται για ανανέωση κάρτας μέλους, δεν παραλαμβάνετε νέα κάρτα.
Επίσης, εάν θέλετε να ανανεώσετε την κάρτα μέλους, αλλά την έχετε χάσει ή έχει κλαπεί, θα πρέπει να το αναφέρετε. Σε αυτή την περίπτωση για την επανέκδοσή της θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή για το έτος που επιθυμείτε συν επιπλέον πέντε (5) ευρώ. Για παράδειγμα, για ένα (1) έτος : 12 ευρώ (ετήσια συνδρομή) και πέντε (5) ευρώ (έξοδα επανέκδοσης λόγω απώλειας κάρτας μέλους) → 17 ευρώ.
Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το ποσό της συνδρομής για ένα (1) έτος είναι 12 ευρώ, για δύο (2) έτη 22 ευρώ και για τρία (3) έτη 30 ευρώ.

Η απόκτηση ή ανανέωση της κάρτας μέλους είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές, για την άσκηση των δικαιωμάτων του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Εκ της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button