ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δημιουργούμε ένα γραφείο στο σπίτι μας

Η απόκτηση ενός γραφείου και η τοποθέτησή του στο μικρό σας διαμέρισμα δεν είναι ένα μη πραγματοποιήσιμο όνειρο. Υπάρχουν πολλές ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε την απόφαση και να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Εξάλλου, τα γραφεία εύκολα μπορούν να λειτουργήσουν και ως διακοσμητικά στους χώρους του σπιτιού μας προσφέροντάς μας μάλιστα και μια χρηστική διάθεση και παράλληλα ένα περισσότερο σοφιστικές στυλ.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για να τοποθετήσουμε ένα γραφείο στο σπίτι μας, το οποίο θα μας βοηθήσει σαφώς να εργαστούμε από τον χώρο μας και παράλληλα θα έχει επάξια το ρόλο που συνήθως καταλαμβάνουν τα κλασικά διακοσμητικά αντικείμενα στα σπίτια.

Μερικές ιδέες για έξυπνη τοποθέτηση ενός γραφείου είναι οι εξής:

  • Προσθέστε ένα γραφείο στη βιβλιοθήκη του δωματίου σας: Κάντε ένα από τα ράφια της βιβλιοθήκης σας γραφείο. Για να μεγαλώσετε ακόμα περισσότερο τον χώρο σας βάλτε και έναν καθρέφτη δίπλα στο γραφείο σας και επιλέξτε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για τους τοίχους σας. Έτσι θα έχετε παραπάνω από ένα διακοσμητικά στοιχεία στον χώρο σας.
  • Βάλτε ένα μικρό γραφείο δίπλα στον καναπέ του σαλονιού σας ή σε κάποια άλλη γωνιά του σαλονιού: Αντί να βάλετε ένα ακόμα διακοσμητικό side table μπορείτε να βάλετε ένα μικρό γραφείο το οποίο μπορεί να έχει πάνω από μια χρήσεις.
  • Βάλτε ένα μικρό γραφείο σε κάποια αχρησιμοποίητη γωνιά: Όλοι έχουμε στο σπίτι μας μια ή και δυο γωνιές που δεν χρησιμοποιούνται και μένουν ανεκμετάλλευτες. Βάλτε σε μια από αυτές το γραφείο σας και επιτρέψτε του να λειτουργήσει ταυτόχρονα όπως όλα τα υπόλοιπα διακοσμητικά αντικείμενα ενός σπιτιού.
  • Τοποθετήστε γραφείο δίπλα στο κρεβάτι σας: Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να αντικαταστήσετε το ένα από τα δύο κομοδίνα με ένα μικρό γραφείο το οποίο θα μπορείτε, όμως, να χρησιμοποιείται και ως κομοδίνο. Προσθέστε και έναν στιλάτο καθρέφτη και μια διαφανή καρέκλα και το γραφειάκι σας είναι έτοιμο, έχοντας διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.
  • Φτιάξτε ένα μακρόστενο γραφείο σε έναν άδειο τοίχο: Αν έχετε κάποιον άδειο τοίχο δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε ένα μακρόστενο γραφείο σε αυτόν. Με αυτόν τον τρόπο, θα κάνετε τον χώρο σας να δείχνει γεμάτος, όχι όμως φορτωμένος από περιττά πολλές φορές διακοσμητικά αντικείμενα.
  • Βάλτε ένα ραφάκι στο χολ: Αν το σπίτι σας έχει χολ τότε σίγουρα θα μπορείτε να βάλετε ένα ραφάκι γραφείο σε κάποιο σημείο του. Τον τοίχο πάνω από το γραφείο μπορείτε να τον διακοσμήσετε μια ωραία gallery με κάδρα. Και σε αυτή την περίπτωση λοιπόν αποκτούμε αρκετά διακοσμητικά αντικείμενα για έναν χώρο που συχνά δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε πώς μπορούμε να τον διαμορφώσουμε.

Αυτές είναι λίγες μόνο από τις ιδέες που μπορούμε να εφαρμόσουμε ώστε ένα γραφείο, μικρότερο ή μεγαλύτερο, να μπορέσει να λειτουργήσει όπως τα υπόλοιπα διακοσμητικά και να προσφέρει παράλληλα πρακτικές λύσεις στο σπίτι μας. Μάλιστα, εύκολα μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε από τα έπιπλα maison.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close