Άποψη

Δήλωση του ιατρού Ευ. Γάκη

po-gakisΟ γνωστός ιατρός Ευάγγελος Γάκης χειρουργός ορθοπεδικός  Διευθυντής τμήματος ισχίου και γόνατος στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών,  ήταν ένα από τα ονόματα που «έπαιξε» δυνατά για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Γάκης που προέρχεται από την Αμφιλοχία , σε σχετική του δήλωση, εκφράζει την συμπαράταξη του με τον πρώην πρωθυπουργό, συμπληρώνοντας πως στην παρούσα φάση δεν δύναται να είναι υποψήφιος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Πράγματι, σε μία πολύ κρίσιμη και δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και το λαό, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου πήρε τη μείζονα πολιτική πρωτοβουλία, ώστε, να αϕηγηθεί την ανάγκη για την ύπαρξη ενός νέου κινήματος που θα προτάσσει έγκαιρα τις σύγχρονες αναζητήσεις, προβληματισμούς και αναγκαιότητες της Ελληνικής κοινωνίας.

Το νέο κίνημα, – το Κίνημα Δημοκρατών – Σοσιαλιστών – έρχεται να ανοίξει μία νέα εποχή για τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα και, σίγουρα, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου έχει την προσωπικότητα και το χαρακτήρα να επεξεργαστεί και να μεταλαμπαδεύσει από την αρχή τις Νέες Αξίες που χρειάζεται ο Τόπος.


Αισθάνομαι ιδιαίτερη την τιμή και την υπερηϕάνεια που από τα πρώτα βήματα, κιόλας, της νέας προσπάθειας έγινα αποδέκτης πρότασης να κατέλθω στις εκλογές που θα γίνουν στις 25 Γενάρη. Αναμϕίβολα, στέκομαι δίπλα στον Γιώργο Α. Παπανδρέου στην κρίσιμη ιστορική αυτή στιγμή και θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.


Η τιμητική αυτή πρόταση, όμως, με βρίσκει με πάμπολλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που, λόγω, της Ιατρικής επιστήμης που υπηρετώ γίνονται ακόμη περισσότερες.


Είναι σαϕές, ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την νέα πολιτική προσπάθεια του Γιώργου Α. Παπανδρέου και σας καλώ όλες και όλους να πορευτούμε μαζί του στο νέο Αγώνα που θα δοθεί για μία Ελλάδα καλύτερη – την Ελλάδα των ονείρων μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close