Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Θάνος Μωραΐτης: “Είναι ώρα να ανοίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην κοινωνία”

Με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου και την εκλογή του, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους για μια ακόμη φορά να εκπροσωπήσω τον τόπο μας στο ελληνικό κοινοβούλιο.


Θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτήν την ευθύνη και θα τιμήσω αυτήν την εμπιστοσύνη αλλά και τις προσδοκίες αυτών που με ψήφισαν αλλά και όσων δεν με ψήφισαν.
Στα ζητήματα και στις διεκδικήσεις του τόπου μας, όπως πάντα θα επιδιώξω συναίνεση, συναντίληψη και κοινή γραμμή με τους υπόλοιπους Αιτωλοακαρνάνες βουλευτές καθώς επίσης με τους αυτοδιοικητικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς. Μαζί, ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε πολλά για την Αιτωλοακαρνανία.
Η ενότητα και η κοινή προσπάθεια μπορεί να φέρει αποτέλεσμα κι αυτό είναι κάτι που πίστευα πάντα.

Φίλες και φίλοι

Δώσαμε έναν αγώνα με πάθος, για αρχές και αξίες που πιστεύουμε. Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ τον αγώνα αυτόν με ακόμη μεγαλύτερη πίστη και πάθος για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών.

Η Προοδευτική Συμμαχία είναι εδώ, με αδιαφιλονίκητο ηγέτη τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι «κασσάνδρες» και οι «δημοσιολογούντες προφήτες» διαψεύστηκαν. Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι αποτελεί τον κυρίαρχο φορέα της Δημοκρατικής – Προοδευτικής Παράταξης. Θα ανταποκριθούμε στο θεσμικό μας ρόλο ως αξιωματική αντιπολίτευση υπεύθυνα αλλά και μαχητικά. Θα προτάξουμε τον προγραμματικό μας λόγο αλλά θα υπερασπιστούμε και κοινωνικές κατακτήσεις, αν αυτές απειληθούν.

Θα είμαστε παρόντες, στην πρωτοπορία σε όλα τα μέτωπα, εντός Βουλής αλλά και στην κοινωνία την οποία οφείλουμε να αφουγκραστούμε όσο ποτέ. Να εκφραστούν οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, να βρει βήμα η νέα γενιά.

Είναι ώρα να ανοίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην κοινωνία. Είναι η ώρα μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης. Να αντιστοιχηθεί με τις κοινωνικές δυνάμεις που μας στηρίζουν αλλά και όσες απογοητεύσαμε.

Επιβάλλεται να ανταποκριθούμε στη βούληση των προοδευτικών πολιτών.

Οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να πορευτούν και θα πορευτούν ΜΑΖΙ. Όσοι και όσες εθελοτυφλούν θα συμπαρασυρθούν από το συντριπτικό, ιστορικό αίτημα του συνόλου του προοδευτικού κόσμου.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εγχείρημα που θα απαιτήσει τόλμη και γενναιότητα. Όμως θα προχωρήσουμε μπροστά με δύναμη.
Το οφείλουμε στην ιστορία αλλά και το μέλλον αυτού του τόπου αλλά και της μεγάλης προοδευτικής παράταξης”.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button