Αυτοδιοίκηση

Δήλωση Θαναση Παπαθαναση για τη NOSTOS EXPO

po-papathanasisΑναλυτικά η δήλωση:

«Η NOSTOS EXPO αποτελεί μια ευκαιρία ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, αλλά και νέων προορισμών και νέων θεματικών τουριστικών προϊόντων που μπορούν να προσελκύσουν και καινούργιους επισκέπτες.
Η Ναυπακτία, με την τεράστια ιστορία της και το μοναδικό ανάγλυφο, αλλά και την πλεονεκτική γεωγραφική της θέση μπορεί να αποτελεί προορισμό για ολόκληρο το χρόνο.

Χρέος μας είναι να αναδείξουμε και να προβάλουμε τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, ιστορία, πολιτισμός, αθλητισμός, θρησκευτικός τουρισμός, ιατρικός τουρισμός και εναλλακτικός τουρισμός.
Η έκθεση ”NOSTOS EXPO 2016” μπορεί να αναδείξει τη Ναυπακτία και τη Ναύπακτο ως τουριστικό πόλο για ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σ’ αυτή την προσπάθεια είμαστε αρωγοί από την πρώτη στιγμή, με τους θεσμικούς μας ρόλους, εξαντλώντας όλες μας τις δυνατότητες.
Και βέβαια με τον θεσμικό μου ρόλο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), εξασφαλίσαμε τη σαφή στήριξή της και το μέγιστο προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου της κ. Πατούλη.
Εξασφαλίσαμε την αιγίδα της ΚΕΔΕ, οικονομική ενίσχυση, παρουσία και συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ στην πόλη μας, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, καθώς και την παρουσία πολλών Δήμων και πολλών φίλων δημάρχων στην ”1η Πανελλήνια Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού NOSTOS”.
Η υποστήριξη όλης αυτής της προσπάθειας σηματοδοτεί πως όταν υπάρχει συνεργασία, σύμπνοια και ενότητα, των παραγωγικών αλλά και των πολιτικών φορέων της πόλης μας, τα αποτελέσματα πάντα είναι προς τη θετική κατεύθυνση, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη αλλά και την ενίσχυση του οικονομικού προϊόντος της περιοχής μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close