Δήλωση Πάνου Παπαδόπουλου για την επίσκεψη Γεωργιάδη

“Το προσεχές Σάββατο 8/2/2014 επισκέπτεται την Ιερή πόλη του Μεσολογγίου ο υπ’ αριθμ  1 μνημονιακός Υπουργός της Κυβέρνησης Σαμαρά, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να παρευρεθεί στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ και της Δημ. Ο. της Ν.Δ. Μεσολογγίου.” αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου με τον ΣΥΡΙΖΑ , επισημαίνοντας στη δήλωση του:

 Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Υπουργό Υγείας τα παρακάτω:


  • Την μεθοδευμένη και συνεχιζόμενη προσπάθεια διάλυσης και απαξίωσης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου με την ενσωμάτωσή του στην ενιαία μονάδα του Αγρινίου.
  • Την αποψίλωση των λειτουργιών του με τη δραματική μείωση του υφιστάμενου προσωπικού και του οικονομικού του στραγγαλισμού.
  • Την επαπειλούμενη κατάργηση των κέντρων υγείας της περιοχής ευθύνης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
  • Το ζήτημα της αναπαλαίωσης του παλιού νοσοκομείου Μεσολογγίου και της εκκίνησης διαδικασιών για την παραχώρησή του στο Δήμο Μεσολογγίου.
  • Τη διάλυση του ΕΟΠΠΥ με την ταλαιπωρία χιλιάδων κατοίκων της περιοχής μας.

Κι επειδή τα παραπάνω έχουν ονοματεπώνυμο, σας λέμε ότι εσείς ως αρμόδιος υπουργός, αλλά και εκφραστής της πολιτικής του μνημονίου στο χώρο της υγείας, είστε ο αποκλειστικά υπεύθυνος γι’ αυτή την κατάσταση. Πρέπει λοιπόν να απολογηθείτε, αλλά και να πάρετε το μήνυμα που σας αξίζει. Για μας ο μοναδικός δρόμος που υπάρχει είναι ένας και μόνον: ΠΛΗΡΗΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε στην αντίπερα όχθη και θα αντιπαλέψουμε την ανάλγητη αυτή συμπεριφορά και πολιτική σας στο χώρο της υγείας στην ευρύτερη περιοχή μας.

Κι όσο για το φλουρί της πίτας που θα κόψετε, ευχόμαστε να μην παραπέμπει σε ειδήσεις που θα σκορπίσουν απογοήτευση και οργή, διότι πολύ σύντομα θα περάσετε απ’ το «ταμείο» της αποδοκιμασίας της πόλης και των δημοτών του διευρυμένου Δήμου της Ιερής πόλης του Μεσολογγίου. Αν δεν έχετε ήδη περάσει…

Πάνος Παπαδόπουλος

Υπ. Δήμαρχος Ιερής πόλης του Μεσολογγίου

 Υ.Γ. Τις ημέρες αυτές το νοσοκομείο ήταν χωρίς θέρμανση, οι ασθενείς ξεπάγιαζαν, τα φαρμακευτικά υλικά και τα κλινοσκεπάσματα είναι δυσεύρετα και ο προϋπολογισμός του κινείται σε 6μηνη βάση. Αφού κόψετε την πίτα σας θα μπορούσατε να κάνετε κάτι και γι’ αυτά τα θέματα;

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress