ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Δήλωση Καραμητσόπουλου: Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Έστειλε χθες δελτίο τύπου ο δημοτικός σύμβουλος, εκπαιδευτικός και παλιός συνδικαλιστής, Γιώργος Καραμητσόπουλος μια δήλωση/παρέμβαση/ανακοίνωση/κατάθεση ψυχής που είναι αλήθεια ότι άφησε πολλούς με απορίες.

Απορίες για τους λόγους που ανέβηκε αυτή η ανάρτηση, την χρονική στιγμή και εκείνους στους οποίους απευθυνόταν. Διότι ο κ. Καραμητσόπουλος λέει: “Σε προσωπικό επίπεδο μένει η πίκρα για μια αντιμετώπιση που δεν μου άξιζε καθώς ποτέ στα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά δεν έδωσα δείγματα ανεντιμότητας, ποτέ δεν επιδίωξα διορισμούς και αξιώματα. Οι μόνες θέσεις που υπηρέτησα ήταν αυτές που οι συνάδελφοι μου και οι συμπολίτες μου με εξέλεξαν με την ψήφο τους”!

Ναι, τι; Για ποιον λόγο τα αναφέρει αυτά τώρα; Αμφισβήτησε κανείς όλα τα παραπάνω κι αν ναι, ποιος, πού, πότε, γιατί; Ακόμη, στην ίδια ανάρτηση, αναφέρει: “Σε όλες τις περιπτώσεις αγωνίστηκα πάντα χωρίς ιδιοτέλεια, δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους. Και φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξω τώρα”!

Ο κ. Καραμητσόπουλος, ένιωσε για κάποιο λόγο την ανάγκη να “απολογηθεί” για άλλη μια φορά, για τη συνεργασία του με τον Γ. Παπαναστασίου.

Δεν καταλαβαίνουμε όμως, έγινε κάτι; Ξαναρωτάμε, γιατί συμπέρασμα δεν βγάζουμε. Γιατί τώρα όλα αυτά; Τι μας κρύβουν;

η συντακτική ανυποψίαστη μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button