Παναιτωλικος

Δηλώσεις προπονητών και παιχτών (video)


Στην τύχη που ήταν στο πλευρό της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου. “Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε”, ανέφερε ο Χάβος.

Χάβος ( προπονητής Παναιτωλικού) “Θεωρώ ότι στο πρώτο μέρος είχαμε υπεροχή και κατοχή, όμως από υπερβολική θέληση μερικές φορές είχαμε βιαστικές επιλογές. Στην επανάληψη πήγαμε  καλύτερα, δημιουργήσαμε φάσεις και χάσαμε ευκαιρίες. Αυτό ήταν ένα ‘άσχημο αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε την δουλειά μας και ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας. Πίστευα ότι το γκολ θα έρθει, έστω και στο 90΄.Θεωρώ ότι 71-72 βαθμοί θα φτάσουν για την άνοδο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιχτών. Δεν έχουμε κάθε αγωνιστική ραντεβού με τις νίκες. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας βοηθήσει΄”

pan-panai-nikibolou-synxi5

Αραμπατζής (παίχτης Παναιτωλικού) Είμαστε στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ την νίκη. Ήμασταν βιαστικοί στο πρώτο μέρος στην τελική επιλογή. Στην επανάληψη χάσαμε πολλές ευκαιρίες με τους Μπόγιοβιτς και Σίσιτς. Τώρα θα ξεκουραστούμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας. ”
pan-panai-nikibolou-synxi3

Χαραλαμπίδης (προπονητής Νίκης Βόλου) “Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και ήρθαμε στο Αγρίνιο  με τέσσερις βασικές ελλείψεις . Υπερβάλαμε τον εαυτό μας. Αξίζουν  συγχαρητήρια οι παίχτες μου. Σήμερα είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Είναι ένας πολύτιμος βαθμός. Ζητώ συγγνώμη αν προκάλεσα μετά το τέλος του αγώνα, αλλά εγώ πήγα να πανηγυρίσω με τους παίχτες μου. Έχουμε ένα ευνοϊκό πρόγραμμα στην συνέχεια και θα διεκδικήσουμε την άνοδο.”


pan-panai-nikibolou-synxi4

Χάρης Παππάς (παίχτης Νίκης Βόλου) “Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Υπήρχαν κάποιες φορές που αναγκαστήκαμε να κάνουμε σκοπιμότητα και να σταματήσουμε το ρυθμό του αντίπαλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μας πίεσε και άξιζε την νίκη . Είναι σημαντικός ο βαθμός που πήραμε.”

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button