ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Οι δηλώσεις του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου

Κατά την πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αναδείχθηκε από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου οι δημαιρεσίες εκλογής Προεδρείουκαι Μελών Επιτροπών (Οικονομική – Ποιότητας Ζωής).

Για την θέση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος πρότεινε τον κ. Ιωάννη Τσώλο, ενώμετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εξελέγησαν οι:

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ιωάννης Τσώλος (από την παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή»)
Αντιπρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Δαουτίδης (από την παράταξη «Δήμος για τα παιδιά μας»)
Γραμματέας: ο κ.Παναγιώτης Νούλας (από την παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον»).


Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του,ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Τσώλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη, ενώ επεσήμανε πως πρώτη και κύρια δέσμευσή του είναι η πιστή εφαρμογή των όσως προβλέπει η νομοθεσία για την εύρυθμη λειτουργία του κορυφαίου αιρετού θεσμού στο Δήμο.

Στην τοποθέτησή του, ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος απευθυνόμενος προς το Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε μεταξύ άλλων πως «…Καλούμαστε όλοι να υπηρετήσουμε με την δέουσα υπευθυνότητα, σοβαρότητα κι αξιοπρέπεια, το ανώτατο όργανο Δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου μας. …Εύχομαι κι ευελπιστώ ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα είναι πρότυπο ομαλής δημοκρατικής λειτουργίας, ευπρέπειας, πολιτικού πολιτισμού και συνεννόησης, όπως αρμόζει στο θεσμό και στην ιστορία της πόλης μας…»

Η σύνθεση των Επιτροπών Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής, θα συμπληρωθεί από τα μέλη που θα ορίσει με απόφασή του ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button