ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Δηλαδή ο Λιβανός δεν ήθελε να στηρίξει το ΧΥΤΑ Μεσολογγίου;

Μόνο μια γροθιά δεν είναι οι κυβερνητικοί βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί κάποια είδηση μιας και η στάση τους σε αρκετά θέματα, κάποια σημαντικά, κάποια δευτερευούσης σημασίας, δεν ήταν παρά ελαχίστων εξαιρέσεων, κοινή.

Ένα από τα τελευταία παραδείγματα, η στάση τους στο θέμα της διχοτόμησης της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ζήτημα για το οποίο Σπ. Λιβανός και Μ. Σαλμάς έστω και καθυστερημένα πήραν θέση υπέρ της απόφασης της Εκκλησίας. Ένα θέμα που δεν έχει απασχολήσει είναι αλήθεια θερμά τους πολίτες του Αγρινίου. Παρ’ όλα αυτά θεωρείται ένα αίτημα δίκαιο και ώριμο.


Υπήρξε ένας όμως σημαντικός «διαχωρισμός» σήμερα στους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές. Αυτή τη φορά είχε να κάνει με την περιοχή του Μεσολογγίου και τον ΧΥΤΑ που ταλαιπωρεί τους κατοίκους και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που είχε κληθεί να αντιμετωπίσει η Δημοτική Αρχή Λύρου. Η χρηματοδότηση, έστω και μειωμένη (600 χιλιάδες ευρώ), εκταμιεύθηκε γεγονός που προκάλεσε την ικανοποίηση από πλευράς Δήμου. Ο δήμαρχος Κώστας Λύρος, ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν, όμως στάθηκε παραπάνω σε τρία ονόματα.

«Τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν, με την ίδια επιτυχία, χωρίς την πολύτιμη αρωγή του Αν. Υπουργού, Στέλιου Πέτσα αλλά και τη συνδρομή των τοπικών μας Βουλευτών, Κώστα Καραγκούνη και Μάριου Σαλμά» δήλωσε.

Δηλαδή ο Σπήλιος Λιβανός, που έλκει από εκεί την καταγωγή του, κυβερνητικός βουλευτής πρώην υπουργός και ιδιαίτερα κινητικός, δεν ενδιαφέρθηκε για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα ή λόγω μικροπολιτικών τακτικών και αντιπαθειών δεν χωρούσε το όνομα του στο δελτίο τύπου;

Μήπως ο κ. Λιβανός ήθελε μεγαλύτερη χρηματοδότηση και να ενόχλησε και αυτό; Βέβαια, αν ψάξει κάνεις τα αίτια είναι σαφώς βαθύτερα, αν θυμηθεί κανείς για παράδειγμα τι έγινε με το κτήμα Polder που παραχώρησε ο Λιβανος ως υπουργός για την ενεργειακή κοινότητα και την στάση του δήμου τότε.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Ένα τέτοιο σώμα δεν κάνει για τίποτα, κανένα όργανο δεν είναι στη θέση του και όλα αλλοιωμένα, μόνο πονοκέφαλο δημιουργεί τους μαθητευόμενους της πρακτικής ανατομίας. Ας ελπίσουμε ότι τα απομεινάρια θα πάνε στον κλίβανο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button