Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κοπή πίτας στον Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου με σημαντικές ανακοινώσεις

Στις 23 Φεβρουαρίου στο Μεσολόγγι η Πανελλήνια Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων

Με την παρουσία πολλών δικηγόρων, δικαστικών υπάλληλων και των Δικαστών έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Ο πρόεδρος Χρήστος Παΐσιος, στην ομιλία του αφού έδωσε τις καλύτερες ευχές του σε όλους, ανέφερε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου γιορτάζει και τα 153 χρόνια ζωής του.

Είναι δε, παλαιότερος κατά 43 χρόνια από τον Δικηγορικό Αθηνών, ο οποίος κλείνει τα 110 χρόνια του. «Αυτό μας έδωσε αυξημένες ευθύνες και από πέρυσι κάναμε ένα ευρύτερο άνοιγμα στην κοινωνία και συμπαρατασσόμαστε με τους τρεις δήμους της Πρωτοδικειακής μας περιφέρειας δηλαδή Μεσολογγίου, Ναυπακτίας και Ξηρομέρου, σε κάθε πρόβλημα με κάθε δύναμη», υπογράμμισε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας ότι «αυτό που μας ξεχωρίζει δεν είναι οι δυνατότητες, είναι το υψηλό μας επίπεδο και το θυσιαστικό μας προνόμιο.

Αν και την περασμένη χρονιά δεν λύθηκαν αρκετά προβλήματα αλλά προστέθηκαν καινούργια, ο κ. Παΐσιος υπογράμμισε ότι αυτό δεν πρέπει να μας απογοητεύει, αλλά να μας οπλίζει με δύναμη και να μας δείχνει τον δρόμο της βελτίωσης.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι η επόμενη Πανελλήνια Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων, θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι στις 23 Φεβρουαρίου.

Στην εκδήλωση αυτή έχει κληθεί και αποδέχθηκε την πρόσκληση ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, από τον οποίο αναμένονται πολλά για την συντήρηση του Δικαστικού Μεγάρου Μεσολογγίου και του Ειρηνοδικείου Ναυπάκτου.

Επίσης όπως ενημέρωσε ο κ. Παΐσιος, αναμένονται και δυο από τους Ανώτατους Δικαστές, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου κατάφερε να «κερδίσει» αυτή την διοργάνωση, την οποία οικονομικά υποσχέθηκε να στηρίξει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η οποία αποτέλεσε αντικείμενο διεκδίκησης και από άλλες πόλεις. Παράλληλα ζήτησε και την βοήθεια του δήμου Μεσολογγίου, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός για την περιοχή.

Εν τω μεταξύ ο κ. Παΐσιος κέρδισε και το φλουρί της βασιλόπιτας, πράγμα που οι συνάδελφοί του βρήκαν σημαδιακό και με χιουμοριστική διάθεση του είπαν πως μάλλον αποτελεί σημάδι της υποψηφιότητάς του για την διεκδίκηση του δήμου Ναυπακτίας.

Βάσω Βήττα

aixmi-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button