Γεγονότα

"Δικαίωμα στη ζωή": Νέοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί-ο ένας πρώτης κατοικίας στην Βόνιτσα

koi-pleistiriasmos-dikaioma-mesologgi

Το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή ενημερώνει ότι σήμερα, Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν έξι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που αφορούν αγροτεμάχια, οικόπεδα, μαγαζιά, σπίτια και βιομηχανικό κτίριο σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρει:

“Το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή” ενημερώνει ότι την Τετάρτη 16/5/18 στο Νομό μας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν έξι (6) πλειστηριασμοί.

Στα Ειρηνοδικεία Αγρινίου (3), Αμφιλοχίας (1), Ναυπάκτου (1) και Βόνιτσας (1).

Και οι έξι (6) πλειστηριασμοί έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και μεταφέρονται για να πραγματοποιηθούν:
Οι τρεις (3) του Αγρινίου σε πιστοποιημένους συμβολαιογράφους ηλεκτρονικών πλειστηριασμών της Πάτρας.
Ο ένας (1) της Αμφιλοχίας σε πιστοποιημένο συμβολαιογράφο Αθηνών.
Ο ένας (1) της Ναυπάκτου από πιστοποιημένη συμβολαιογράφο Ναυπάκτου.
Ο ένας (1) της Βόνιτσας από πιστοποιημένη συμβολαιογράφο της Βόνιτσας. Η περίπτωση αυτή, είναι 1η κατοικία του οφειλέτη, κάτω από 300.000 €.

Αφορούν αγροτεμάχια, οικόπεδα, μαγαζιά, σπίτια και βιομηχανικό κτίριο.

Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 554 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, εκ των οποίων οι τρεις (3) είναι για χρέη στην Εφορία (Δ.Ο.Υ.).

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Καταγγέλλουμε την παράνομη μεταφορά ηλ. πλειστηριασμών από μία πόλη σ’ άλλη, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των αντιδράσεων των Κινημάτων και των τοπικών κοινωνιών.

Καλούμε όλους τους πολίτες να σηκωθούν από την Νιρβάνα του καναπέ και να ενεργοποιηθούν ενάντια σε κάθε πλειστηριασμό και έξωση συμπολίτη μας.
Η ενημερωμένη και οργανωμένη γειτονιά είναι δυνατόν να αποτρέψει αυτό το έγκλημα της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας.

Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.

Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
1) Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
2) Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Εταιρείες Κοινοχρήστων και Δήμους που θα αρχίσουν από 27 Απριλίου.
3) Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.

Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button