Γεγονότα

Δικαίωση για τους σχολικούς φύλακες του Δήμου Αγρινίου

epi-sxolikos-fylakasΜε δικαστική απόφαση πλέον δικαιώνονται οι σχολικοί φύλακες του δήμου Αγρινίου που είχαν προσφύγει κατά της διαθεσιμότητας.

Να θυμίσουμε πως οι σχολικοί φύλακες είχαν ήδη κερδίσει με προσωρινή διαταγή και ανέμεναν την τελική απόφαση του Πρωτοδικείου Αγρινίου για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν και που σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr , σήμερα τους δικαιώνει.

Πρόκειται για εννέα συνολικά εργαζομένους που με βάση την απόφαση παραμένουν στον δήμο και συνεχίζουν να εργάζονται, μέχρι Στο δικαστήριο υπέρ των εργαζομένων είχε καταθέσει τόσο ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, όσο και το Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων στον δήμο. Αναμένεται η εκδίκαση της κύριας προσφυγής (τακτική δικάσιμος) που πρόκειται να εξεταστεί στα τέλη του χρόνου.
Είναι σημαντικό πως στην συγκεκριμένη απόφαση του Πρωτοδικείου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο αυτοδιοίκητο του φορέα, του δήμου Αγρινίου δηλαδή και στα όσα υποστήριξε η δημοτική αρχή στο δικαστήριο, ότι δηλαδή οι σχολικοί φύλακες είναι απαραίτητοι για την υπηρεσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button