ΑτζένταΌλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Διήμερο εκδηλώσεων από τη ΓΕΑ στις 20 και 21 Οκτωβρίου

«Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» για πρώτη φορά στο Αγρίνιο και για τρίτη φορά το επιτυχημένο «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου»

To Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (ΓΕΑ) διοργανώνει διήμερο αθλητικών, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο Αγρίνιο.
Ειδικότερα, την εναρκτήρια ημέρα θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη «Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού», στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος άτομα άνω των 13 ετών, δημιουργώντας τη δική τους ομάδα, η οποία πρέπει να απαρτίζεται από 3 έως 8 μέλη.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γρίφων, δοκιμασιών, εξυπνάδας, ταχύτητας και τύχης, που θα διαδραματιστεί στην πόλη του Αγρινίου, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ιστορικά στοιχεία της περιοχής και όχι μόνο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου μεταξύ άλλων θα βραβευτεί η νικήτρια ομάδα του παιχνιδιού.


Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου διοργανώνεται για τρίτη φορά ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Ποδηλασίας με τίτλο «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου». Οι αγώνες (τρέξιμο, βάδισμα, ποδηλασία) θα έχουν μη συναγωνιστικό χαρακτήρα, ενώ δεν θα απαιτείται κάποιο κόστος συμμετοχής σε αυτούς.
Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διανύσουν μια απόσταση 5 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Δημοκρατίας. Βασικός σκοπός της διοργάνωσης είναι η προώθηση του εθελοντισμού, του ευ αγωνίζεσθαι και της συμμετοχής, κυρίως δε, των οικογενειών και των μικρών παιδιών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι εν λόγω εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Αγρινίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στη Γραμματεία της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (τηλ. 2641024767) εργάσιμες ημέρες και ώρες. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοσιευτούν και οι προκηρύξεις των εν λόγω εκδηλώσεων.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button