ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Διευθύντρια 4ου Γυμνασίου Αγρινίου: Λειτουργεί κανονικά το σχολείο αύριο, πλην ενός τμήματος

“Το 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου ΔΕΝ τελεί υπό καθεστώς αναστολής λειτουργίας” τονίζει σε ανάρτηση της η διευθύντρια του Γυμνασίου, Βησσαρία Ζορμπά- Ραμμοπούλου.

Αναφέρει παράλληλα πως “για λόγους πρόνοιας και εξασφάλισης της υγείας παιδιών & εκπαιδευτικών, χάρη στην άμεση ανταπόκριση του Δ. Αγρινίου και του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Χρ. Ζαρκαβέλη προσωπικά, πραγματοποιήθηκε Απολύμανση Anti-covid19 στους χώρους του σχολείου”.


Καταλήγει στην ανάρτηση της λέγοντας πως οι μαθητές και οι μαθήτριες αύριο Πέμπτη (7/10) προσέρχονται κανονικά, πλην των μαθητών/τριών του Τμήματος (Γ4), των οποίων οι γονείς έχουν ενημερωθεί αναλυτικά στα προσωπικά τους τηλέφωνα”.

Η ανάρτηση της κ. Ζορμπά- Ραμμοπούλου:

“Το 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου ΔΕΝ τελεί υπό καθεστώς αναστολής λειτουργίας. Για λόγους πρόνοιας και εξασφάλισης της υγείας παιδιών & εκπαιδευτικών, χάρη στην άμεση ανταπόκριση του Δ. Αγρινίου και του Αντιδημάρχου Παιδείας κου Χρ. Ζαρκαβέλη προσωπικά, πραγματοποιήθηκε Απολύμανση Anti-covid19 στους χώρους του σχολείου. Οι μαθητές/τριες αύριο προσέρχονται κανονικά, πλην των μαθητών/τριών του Τμήματος (Γ4), των οποίων οι γονείς έχουν ενημερωθεί αναλυτικά στα προσωπικά τους τηλέφωνα. Θα ακολουθήσει περαιτέρω ενημέρωση”.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button