ΕξελίξειςΠολιτική

Ανέλαβε Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Σπίρτζη ο Αιτωλοακαρνάνας Στ. Καραγκούνης

po-stavros-karagounis

Από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ παραιτήθηκε πριν από λίγες μέρες ο Αιτωλοακαρνάνας (από την Κυψέλη του Δήμου Αγρινίου)  Σταύρος Καραγκούνης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και στενός φίλος του πρωθυπουργού, που πλέον έχει αναλάβει τη θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υπουργού μεταφορών και υποδομών Χρήστου Σπίρτζη. Ο ίδιος , με ανάρτησή του στο facebook μιλά για έναν κύκλο που έκλεισε “αφού κατορθώθηκαν πράγματα που δεν είχαν γίνει μέχρι σήμερα”.

Αναλυτικά αναφέρει:

Φίλες και φίλοι,
πρίν λίγες μέρες υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ. Έκλεισε ένας κύκλος για μένα αφού με τη συμπαράσταση των εργαζόμενων καταφέραμε να κάνουμε πράγματα που δεν είχαν γίνει μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ τον Παυσανίας Παπαγεωργίου, γεν. γραμματέα δια βίου μάθησης και νέας γενιάς για τη συνεργασία.
Συνεχίζω να προσφέρω στο κυβερνητικό έργο από τη θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υπουργού μεταφορών και υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, προκειμένου να συνεχίσουμε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται τα τελευταία 2 χρόνια σε αυτό το υπουργείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button