Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Διευκρινίσεις για την ερασιτεχνική αλιεία από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας

Το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας, σε εφαρμογή της Κ.Υ.Α. υπ΄ αριθμ. Δ 1α/Γ.Π.οικ.17698/2021 (ΦΕΚ 1076Β’ /20-03-2021) και των σχετικών διευκρινιστικών οδηγιών ανακοινώνει ότι:

Α) Επιτρέπεται η διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας με τη χρήση πλωτού μέσου έως οκτώ (08) μέτρων, υπό την προϋπόθεση της τήρησης της ελάχιστης απόστασης ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ επιβαινόντων σε  αυτό, καθώς και της χρήσης μάσκας.

Β) Ομοίως επιτρέπεται η διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας από την ξηρά, καθώς και η υποβρύχια ερασιτεχνική αλιεία, υπό την προϋπόθεση της τήρησης των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων (ωράριο κυκλοφορίας, χρήση ιατρικής μάσκας, βεβαίωση μετακίνησης, κ.τ.λ.)

Γ) Για την μετάβαση των ατόμων από τον τόπο κατοικίας τους, στο σημείο διενέργειας της ερασιτεχνικής αλιείας, ή στο σημείο που βρίσκεται ελλιμενισμένο ή αγκυροβολημένο το πλωτό μέσο, θα πρέπει να γίνεται πεζή ή με ποδήλατο.

Δ) Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διαδικασία ελέγχου της υπόψη δραστηριότητας, τα άτομα που διενεργούν ερασιτεχνική αλιεία πέραν της τήρησης των ως άνω διατάξεων, θα πρέπει να εφαρμόζουν και τις διατάξεις που διέπουν την ερασιτεχνική αλιεία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Α΄ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

τηλ: 2642022340

fax: 2642022340

e-mail: amfiloxia@hcg.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button