ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καλεί στις εκδηλώσεις γιορτής του Αγίου Αρτεμίου η Τ.Δ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Στις 19 Οκτωβρίου παραμονή της εορτής του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου, η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καλεί σε εκδηλώσεις.

Καταρχήν σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Αγρινίου, την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και το Γ.Ν. Αγρινίου συνδιοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο μέγαρο Αγρινίου από ώρα 08:00 έως 14:30 μ.μ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καλούμε, όλους τους συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας που μπορούν, να αφιερώσουν λίγο απ’τον χρόνο τους ώστε να δώσουν μια φιάλη αίμα. Δίνοντας αίμα πρώτον βοηθάμε έμπρακτα συναδέλφους και συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και δεύτερον δεν ψάχνουμε να βρούμε, αν τυχόν χρειαστούμε εμείς οι ίδιοι ή κάποιος δικός μας.

Επίσης στις 19 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου θα τελεστεί εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας .

Στις 20 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής θα τελεστεί δοξολογία προς τιμή του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στις παραπάνω εκδηλώσεις τιμώντας τον προστάτη μας, Άγιο Αρτέμιο, αλλά και την Τοπική μας Διοίκηση.
Η συμμετοχή σας μας δίνει δύναμη να εργαζόμαστε με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση προσφέροντας στον συνάδελφο και την κοινωνία.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας, ώστε να μοιραζόμαστε τη χαρά της κοινής προσπάθειας για την ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου της Αστυνομίας.”

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button