ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Διεθνές προπονητικό κέντρο η λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου

Από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου, για τέταρτη χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του 26 Ούγγρους αθλητές του Κάνοε Καγιάκ.

Οι Ούγγροι αθλητές και προπονητές ανήκουν στις ομάδες FTCGANZ & HONVED kayak club. Το προπονητικό τους πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις στην θάλασσα καθημερινά και γυμναστήριο. Οι συγκεκριμένες ομάδες ανήκουν στις υπερδυνάμεις του αθλήματος, μιας και το κάνοε καγιάκ ήρεμων νερών είναι πολύ διαδεδομένο στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Ο ΝΟΜεσολογγίου από το 2005 που αναπτύσσει το άθλημα του κάνοε καγιάκ ήρεμων νερών, έχει διοργανώσει δεκάδες αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα στην λιμνοθάλασσα, οι αθλητές του έχουν κερδίσει πανελλήνιες διακρίσεις και δύο αθλήτριές του, ήταν μέλη της Εθνικής Ομάδας.

Επίσης στις εγκαταστάσεις του ΝΟΜ στο λιμάνι έχουν φιλοξενηθεί αποστολές από Βουλγαρία, Σερβία , Ουγγαρία , Πολωνία, Κύπρο και φυσικά η εθνική  ομάδα.

“Στα φιλόξενα νερά μας έχουν κωπηλατήσει Ολυμπιονίκες και αθλητές με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.  Είναι πλέον δεδομένο ότι η Λ/Θ είναι το ιδανικό πεδίο για την ανάπτυξη του αθλητικού  τουριστικού Κάνοε Καγιάκ. Ο Ναυτικός όμιλος Μεσολογγίου με τις εξωστρεφείς του δράσεις , δείχνει το δρόμο”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΝΟΜ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button